Odpowiadasz na:

Re: Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-8

Udka już w piekarniku! Strasznie jestem ciekawa tego smaku! :-) Sos mi się podobał, i z wyglądu, i z zapachu, a jak smakuje!mmmmm!

Jeżeli chodzi o gołąbki to nie zrażajcie się masą,... rozwiń

Udka już w piekarniku! Strasznie jestem ciekawa tego smaku! :-) Sos mi się podobał, i z wyglądu, i z zapachu, a jak smakuje!mmmmm!

Jeżeli chodzi o gołąbki to nie zrażajcie się masą, która jest płynna. Poprostu wkładać na liście po 4-5 łyżek i składać kopertki. Można też trochę odcedzić ziemniaki po tarkowaniu, wtedy będą mniej płynne.

zobacz wątek
14 lat temu
Ewa7777

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry