Widok

Co ja w ogóle robię?

Ok, więc krótko mówiąc, mam ciężką depresję, niepokój i drastyczne wahania nastroju, a także niewielką paranoję. Terapia jest w porządku, ale nigdy nie wystarcza. Czuję, że moje problemy są związane z moimi hormonami, mam niedoczynną tarczycę, a moje hormony są praktycznie wszędzie. Podczas miesiączki czuję jakby przeciążenie hormonalne? (Nie wiem, czy to ma sens) cóż, to samo dzieje się, gdy wpadam w epizod depresyjny (po prostu się zdarzają, że nawet tak naprawdę nic nie robię)

Wiem, że problemy z tarczycą są duże w mojej rodzinie, zarówno moja mama, jak i siostra musiały je zobaczyć i są one emocjonalne. Kogo powinienem w tej sprawie zobaczyć? Mój lokalny lekarz rodzinny - co mam powiedzieć? hej, myślę, że moja tarczyca powoduje depresję, tak jak co robimy Czuję, że nie byłabym traktowana poważnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok, więc krótko mówiąc, mam ciężką depresję, niepokój i drastyczne wahania nastroju, a także niewielką paranoję. Terapia jest w porządku, ale nigdy nie wystarcza. Czuję, że moje problemy są związane z moimi hormonami, mam niedoczynną tarczycę, a moje hormony są praktycznie wszędzie. Podczas miesiączki czuję jakby przeciążenie hormonalne? (Nie wiem, czy to ma sens) cóż, to samo dzieje się, gdy wpadam w epizod depresyjny (po prostu się zdarzają, że nawet tak naprawdę nic nie robię)

Wiem, że problemy z tarczycą są duże w mojej rodzinie, zarówno moja mama, omegle xender
jak i siostra musiały je zobaczyć i są one emocjonalne. Kogo powinienem w tej sprawie zobaczyć? Mój lokalny lekarz rodzinny - co mam powiedzieć? hej, myślę, że moja tarczyca powoduje depresję, tak jak co robimy Czuję, że nie byłabym traktowana poważnie?
issue got solved
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

do góry