Widok

Co kupujecie swoim mężczyznom pod choinkę?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Święta tuż tuż, a ja nie mam pomysłu :) Więc może od którejś z Was podpatrzę jakiś fajny pomysł na prezent :) Co zamierzacie kupić swoim facetom?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj dostanie bon upominkowy do spa ( masaz, saune, zabiegi) Pełen relaks przez kilka godzin bez zony i dzieci :)
a jaki jest koszt takiego bonu?
Mój dostanie pobyt z noclegiem i wyżywieniem oraz przejazd zaprzęgiem hasky. Niestety dla siebie pobyt też wykupiłam:)
image
moje kochanie dostanie płaszczyk(sportowo-wyjsciowy) który zawsze chciał mieć i taki znaleźliśmy.
Babcia się dołożyła i kupiłam mu taki prezencik.
Cieszył sie jak dziecko :-)
image[/url]
image
Ja tez nie mam jeszcze prezentu i obawiam się ze nie zdążę kupić, ale mogę zaproponować:

Koszula dobrej firmy
Portfel
zegarek
zestaw do manikiuru w skórzanej oprawie
elegancki pasek do spodni garniturowych
firmowa walizka
gra na konsole lub kompa
standardowo: kosmetyki, bielizna CK, jakiś sweterek, czapunia, szal
rękawice narciarskie
teczka - dyplomatka skórzana, albo eko
jakiś gadżet do samochodu lub na biurko
dysk przenośny do kompa
....

to już mój małżonek dostał, więc ja szukam nadal coś innego

dopiszcie proszę coś do tej listy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a mój dostał telefon taki jaki chciał ;p
Cieszy się okropniee ;) więc trafiony ;)

do tego pewnie coś jeszcze kupię, tak pod choinkę - jeśli znajdę to zegarek Casio taki jaki miał kiedyś i chciałby mieć znowu ;)
image

mój dostanie telefon, :)

a mój już dostał - pół aparatu :P drugie pół należy do mnie bo w tym roku prezent wspólny kupiliśmy :D a tak wogóle to cieszy się że święta spędza na lądzie, to jest lepsze od jakiegokolwiek prezentu

z okazji mikołajek dostał wypasiony portfel, bo ostatni nie wytrzymał przeglądów córeczki :)

image

ja kupiłam porządny pokrowiec na gitarę elektryczną, taki z szelkami, usztywnieniem i wygodnym uchwytem :)
image[/url]image[/url]
Myśmy sobie wymyślili wspólny prezent, grę towarzyską Jenga - układanie jak najwyższej wieży z klocków, tak aby się nie przewróciła, oraz chcę jeszcze kupić jakąś planszową strategiczną, może Agricola.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój M. dostanie ode mnie klawiaturkę bezprzewodową (kiedyś sobie zażyczył) i 2 kg ziarnistej kawy - w sam raz do ekspresu, który dostał ode mnie miesiąc temu na urodziny ;)
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
kupiłam bluzę Nike bo jakiś czas temu mówił że chyba kupi sobie jakąś bluzę sportową bo nie ma żadnej .
Mój mąż już dostał wymianę oleju w aucie dodam że mamy automat, opony zimowe, zawieszenie do auta, i radio do auta:D uważam że bardzo bogatego będzie miał mikołaja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja nie mam pojęcia co kupić mężowi :)
Myślałam o tablecie, ale jakoś czym dłużej myślę o takim prezencie, tym mniej mam chęć go kupić ;)

Kkasia, napisz na PW coś więcej o tym wyjeździe ?

Został tydzień, a ja bez prezentu, a co gorsze bez pomysłu na niego :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Mój mąż już dostał prezent, wyjazd na na narty do Włoch, wrócił bardzo zadowolony.
http://vaila.pl/
http://odbiorybudowlane.com.pl/
Mój dostanie 5 kg cukierków trufli-zawsze mówi, ze nie lubi słodyczy-wiec ja kupuje tylko sobie-szkoda tylko że jak idziemy spać, a on długo oglada telewizje to wyjada moje ukochane trufe.
Ja kupiłam książkę i wełniane skarpety. Na szczęście mój Mąż z książek i gier cieszy się najbardziej, więc łatwo mu prezent kupić :)
ja kupiłam mojemu mężowi taka koszule-bluze
image
aby miał na sylwka, bo robimy w domu :)

a oprócz tego jako wspólny prezent to kupimy sobie dekoracje do domu(typu nowe narzuty na łóżko,firany, dywan mały jakiś fajny itd itd)ale to dopiero w styczniu na wypłate
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja kupiłam zegarek Casio, mam tylko nadzieję, że przyjdzie przed świętami bo zakupiłam na allegro
[url=http://slub-wesele.pl/]image

[url=http://www.suwaczki.com/]image
alwhitepearl - gdzie mozna taka koszulo-bluze dostac?:)
image

super ta bluzo-koszula! Kupowałaś ją może przez allegro? Mogłabyś podać namiary gdzie można taką kupić i jaka jest cena?
Super koszula! Może nawet Mężowi by się spodobała :)
ja kupywalam na allegro:
http://moda.allegro.pl/sub-koszula-z-kapturem-hit-biala-paski-42-xl-i1973087522.html
mam nadzieje, ze męzowi sie spodoba :))
aktualnie nie ma jej w sprzedazy, ale jak moze napiszecie do sprzedawcy to wystawi ponownie
http://moda.allegro.pl/listing/user.php/run?category=87836&us_id=9959558
Kasia31 ja też chciałam kupić Tablet mojemu TŻ, ale nie wiem na jaki się zdecydować:/ poza tym kupiłam mu koszulę Pedro de Hierro :)
mój mąż dostanie w tym roku wiertarkę ze wszystkimi niezbędnymi rzeczami - marzył o tym, zwłaszcza, że jest to nam teraz potrzebne:) wiec też trafione:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój sam się obsługuje z prezentami, w tym tygodniu umilił sobie czas kolejną konsolą i jeszcze przyszły jakieś dwie gry, więc nie będę się prężyć a prezent i tak pójdzie na półkę. Dziś też po coś pojechał...
carcassonne bix box
moj to jak czegos nie ma to sam sobie kupuje, wiec my sobie z reguly nie robimy prezentow z okazji swiat walentynek itp poprostu mamy plan cos kupic do domu czy dla siebie to zbieramy i kupujemy bez specjalnej okazji.
ale najwiekszym prezentem byloby dla nas bycie w te swieta razem choc to nie mozliwe niestety:(
ja w tym roku kupiłam mężowi hantle, zawsze chciał sobie kupić więc myślę że się ucieszy
I chcę dokupić jeszcze jakąś grę na ps3
Koszulke Rockmena :)
http://www.youtube.com/watch?v=V6JjY-AKPIY
zegarek diesel i pieska z machajaca głową do auta
Ja kupilam torbe podrozna Lufthansy :) Podobno ma sie przydac :)
2 t shirty, sweterek w serek i nie mam zielonego pojecia co na glowny prezent.
image

image
Ostrza do czekanów...wedle życzenia, ale w ramach niespodzianki dorzucam kalesony termiczne na narty, tego sie nie spodziewa
My kupilismy sobie wspólnie wypasny aparat :) wspólny prezent na mikołajki, świeta i wszystkie okazje w przyszłym roku :P
image

MamaT wyslij plis link do tych czekanow, moj tez sie tym pasjonuje
Kasia - moj ma tableta - hmm pobawil sie nim z 2 mce i teraz lezy w szafie... zakupil iphona i z tego korzysta poza domem a tak mowi ze co laptop to laptop...

a ja kupuje bon do sklepu narciarskiego

Majka - my tez chcemy jechac do Wloch na narty w styczniu - czy ew na pw mozesz dac znac w jakiej miejscowosci twoj maz byl?
Slyszalam ze fajnie jest w Livigno i Val Di Sole(ps jak mozesz podpytac o atrakcje po nartach czy jakies byly - bo ja niekoniecznie musze na stoku spedzic ten caly urlop :) )
a ja kupiłam swojemu M taki oto kubek do kawy :) kiedyś znalazł w necie i strasznie mu się spodobał :)
http://allegro.pl/wc-kubek-kibel-sedes-klozet-najtaniej-i2003715375.html
Ja mojemu kupiłam golarkę elektryczną - stara już ledwo ciągnie :) Na pewno będzie zadowolony :)
Helikopter zdalnie sterowany ;) Trochę mnie martwi że to mało pożyteczne ale skoro taki zarajany samolotami to niech ma. Poza tym marzy o takim.
image[/url]
image[/url]

pytanie do kkasi1 gdzie kupiła ten wypad do spa??
image
ja kupiłam gre na ps3, whisky i wkład do pufy (na której siedzi gdy gra...) taki zestaw do grania :)chyba sobie samobója strzelam, bo teraz będzie ciągle grał :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry