Widok

Co myslicie na temat poligamii?

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa plusy i minusy poligamii wg Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja myslalam o kilku facetach ;) a oni tez mogiby miec po kilka lasek i tak zmiana co kilka dni oby sie nie znudzic... Co Wy na to???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jedno trzymała na łapie, a drugie w brzuchu - a gieroj był straszny i rozrabiaka. ciekawe czy wnuki prawdę znają???
A znam także i taką, co z własnego brata zrobiła służącego za 500 złotych (państwowe), bo jej się nie chce podcierać matce tyłka, i zwala to na braciszka. A jej mężulek, to zarabiał. Ale zarabiał dając 3 marki, a 11 biorąc do kieszonki. I ci poszkodowani do dziś go przeklinają. I to się nazywa zaradność życiowa. Głowa rodziny! Tatuś! Dziadek! (Pozdrowienia od Bolka! i LOLKA! hahaha)
A najlepszy to jest taki mężczyzna jak baba jest w ciąży, pieprznie ją o serwolantkę (zagoiły się już blizny na rączce? :>).
Poligamia jest OK. Dwie żony to jedna sprzątaczka gratis. Może być nawet więcej, osobna do zmywania, do seksu i do masażu stóp. Coś pięknego. Jeszcze najlepiej odebrać im prawa i dać mężczyzną socjal np na każdą żonę 500zł dla faceta. Rewelacja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A wiesz jak śmierdzą palone pióra, jaki smród, jak się opala kurę? Tak samo jak paznokcie sztuczne, weź sobie podpal to zobaczysz, jak śmierdzą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli byłabym w związku, w którym nie byłabym tą jedyną (ale zawiłe), to ja poproszę, żeby to ta druga zajmowała się domem - i to są plusy ;-))). Ja będę tą pachnącą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry