Widok

Co myślicie o tym ogłoszeniu? development group....

Co to może być za firma? Nic na jej temat nie mogę znaleźć w internecie....
http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/konsultant-ds-obslugi-klienta-indywidualnego-ogl4578484.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ma takiej w necie, poza tym kreca z nazwa, telefonme i adresem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie, jedyne co znalazłam to ich inne ogłoszenie z olsztyna....
http://www.ogloszeniaolsztyn.pl/ogloszenie,5868,_konsultant_terenowy_8211_nowy_projekt_.html
Data utworzenia domeny - 2012.01.13 10:57:38...
Ściema jak nic. Dodatkowo charakterystyka pracy wygląda na zwykłą akwizytorkę :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
odpowiedziałam na inne ogłoszenie ale był zupełnie inny adres, pod innym tez są rozmowy
co jakiś czas pojawia sie ogłoszenie z tej firmy, za każdym razem inny adres i inny e-mail..... poszłaś na rozmowe czy dopiero idziesz? Co powiedzieli? dla mnie to śmierdzi akwizycją....
To może wyjaśnię: to firma, która zajmuje się pozyskiwaniem klientów dla alternatywnych dostawców energii elektrycznej. "Zatrudniają" ludzi, z reguły bezrobotnych, słabo wykształconych i zdesperowanych, aby chodzili po domach i wciskali ludziom ofertę zmiany operatora - bardzo niewdzięczna praca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestes pewien ze ta firma sie tym zajmuje?bo dostalam zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna i nie wiem czy isc..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Zatrudnimy osoby do ustalania nowych, niższych cenników za energię elektryczna dla klientów w taryfie G( klient indywidualny)." - nie mam wątpliwości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masz linka o ogloszenia?bo juz zapomnialam co w nim bylo a ten co jest podany wyzej nie dziala,bo niby oferta zablokowana czy wykasowana.
No ale dzięki za informacje,chyba nie bede nwet jechac tam na ta rozmowe bo szkoda czasu,jesli to akwizycja.
Dzwonili do mnie, ale na rozmowę nie poszłam. Jak podali inny adres to od razu stwierdziłam że to jakiś shit.
no tak tylko ze to co skopiowales dotyczy pracy w olsztynie,tej oferty z drugiego linku, a tam jest napsiane praca w terenie a w tym pierwszym jest konsultant ds obslugi klienta i nie widze,zeby bylo cos o pracy w terenie...wiec nie wiem,nie wiem....
Decyzja należy do Ciebie ale ja bym sobie odpuścił pracę w takiej firmie. Skórka nie warta wyprawki - chyba, że jesteś w sytuacji krytycznej, to bierz co dają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ja wkleiłam ten drugi link z Olsztyna ale tylko po to, zeby pokazać co znalazłam o tej firmie, bo szukałam informacji o nich w necie, ale nie było nic..... żadnej strony, zadnej informacji....
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/konsultant-ds-obslugi-klienta-indywidualnego-ogl4622975.html nie wiem,chyba to jest akwizycja albo call center
hejka Wszystkim,

był ktoś na rozmowie w tej firmie? bo ja również dostałam od nich zaproszenie i nie wiem czy warto tracić czas na spotkanie z nimi?
Czytasz co napisane powyżej czy jesteś zajęta grą (w) Słoneczko?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
A Ty czytasz dokładnie zadane pytania!!?? Czy tylko mądrzysz się jak nie wyrośnięte dziecko!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Funky się nie mądrzy, Funky wskazał Ci drogę, a ty go opluwasz agresją. Wytrzyj buzię, bo się jadem ochlapałaś!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi też podali że mam się zgłosić na Matejki, a w ogłoszeniu było napisane że ul. Grunwaldzka... Pójdę jutro na rozmowę i sprawdzę o co tam chodzi dokładnie:)
do góry