Widok

Co myślicie o tym ogłoszeniu? development group....

Co to może być za firma? Nic na jej temat nie mogę znaleźć w internecie....
http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/konsultant-ds-obslugi-klienta-indywidualnego-ogl4578484.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to i tak sporo osób się ,,nabrało".
bodajrze 12. 2 uciekly na przerwie a ja na koncu powiedzialam ze rezygnuje to sie facio zdziwil troche xD a 9 osob zostalo podpisac umowe. Ale bez obrazy dla nikogo same durnie zostaly....
A dużo ludzi było na tym szkoleniu? Ja zapłaciłam ale nie poszłam. Naciagacze! Tylko 5 dych wyrzuciłam w błoto.
ha ha bylam na szkoleniu. Wszystko pieknie ladnie ale nie mowia skad pozyskiwac klientow! Tylko ze "bedziemy pracowac na danym terenie itp" czyli jedziemy na wioske i wpychamy sie ludziom do domow. Ale to nie jest akwizycja;) dziekuje....
Uważajcie na nich! Tylko naciagaja! Ich mail to: szkoleniawgorzowie@gmail.com!
ja tez na to szkolenie podpisalam umowe. Zaplacilam to pojde. Zobaczymy co przedstawia:) ale po przeczytaniu tego forum raczej nie bede tam pracowac...
Witam. to prawda teraz działają w Gorzowie byłam dziś na rozmowie i zaproponowali mi na jutro szkolenie które kosztuje 50 zł nie wiem czy na nie się udac pomimo iż podpisałam z nimi "Umowe szkolenia" siedziba ich znajduje sie na ulicy Osiedle przy Stadionie 27 trzeba przejśc przez plac baru a następnie schodami w dól do piwnicy nie wygląda to jak biuro tylko jak pub w którym stoi komputer.
Hej. Teraz działają w Gorzowie. Rozmowy przeprowadzane są w knajpie. Byłem, dziękuję.
P.S Sorry miało być Krynickiej 1 A.
Byłem u nich na rozmowie w sprawie pracy w administracji, ale na wstępie Pani Katarzyna zaznaczyła, że jest to sprzedaż bezpośrednia, czyli door-to-door. Jak negocjowałem wzsokość podstawy, to dowiedziałem się, że tzlko prowizja. I wtedz pani wyjęła z szuflady kalkulator i obliczyła, że 1200 pln netto to za dużo i że trenerzy kosztują !!! Ustaliła, że ok. 800 PLN powinno mi wzstarczyć !!!! Oczywiście brutto !!!! Poczułem się jak w filmach Barei, he, he...Aha i ta sama miła Pani prowadzi punkt na Krznickiej 1 A na Przymorzu jako Energetyczne Centrum !!!! Także szczerze ODRADZAM. Siedzibę EC na Legionów w Gdynii (chyba 79) prowadzi niejaki Bartek Konopa, chłopak po zawodówce. I jeszcze się tzm chwali, szok !!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Życzę Wam powodzenia, oby Wam nie było żal wrócic na te forum i poczytać jak bardzo sie myliliscie. Development Group z Panem Tomkiem i Pania Katarzyną na czele to jedno wielkie oszustwo! Pracowałem u nich, od 2 miesięcy czekam na wypłatę, której i tak nie chcą mi wypłacić... Wiele osób już sie zbiera i składa pozwy do sądu cywilnego. Jeżeli jednak sądzicie, że to celowe oczernianie firmy, spróbujcie sami...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za realcje, teraz wiem zeby tam nie wysylac,a juz mialam ochote-skusilo mnie stanowisko ds. promocji i eventów,ale w takiej sytuacji juz chyba wiem,jak ta 'promocja i eventy' mogłyby wygladac :)
właśnie wróciłam do domu. ogłoszenie wyglądało ładnie, prawda? złożyłam aplikację na stanowisko pomoc biurowa, administracja i ewentualnie obsł. klienta. Jak przyszłam, to od razu zapowiedzieli, że to OBSŁUGA, czyli faktycznie door-to-door. Moje osobiste wrażenia - dowiedzieli się, że jestem młodą studentką, zadawali pytania, dlaczego chcę tu pracować, czy miałam do czynienia z obsługą klienta wcześniej, "dlaczego ludzie nie wybierają tańszej energii skoro istnieje taka możliwość?" - odpowiedziałam, logicznie, że dlatego, że o tym nie wiedzą ( co miałby wtedy do roboty akwizytor?). Skomentowali "nie wiem jak, ale to bardzo trafna odpowiedź" - no robią z człowieka debila... Chcieli znać odpowiedź natychmiast, czy się decyduję (desperacja? naprawdę szukają idiotów) więc powiedziałam, że w takim razie nie jestem zainteresowana.
Ech.. Mogłam się zapytać, kto napisał ogłoszenie z tyloma błędami ortograficznymi, ale zapomniałam...
pozdrawiam serdecznie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdaj relację jak wrócisz. Powodzenia ;)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/mlodym-rozne-stanowiska-ogl4927915.html teraz jest takie ogłoszenie, idę na rozmowę na 11, zaznaczyłam, że chcę pracę biurową i administrację, więc nie wiem, czy to nie jakaś ściema...
1000 zł podstawy? rozumiem ze netto. Ogolnie to cos słabo negocjowałas warunki umowy. bo mi zapropoowali 1400 zł netto

PS. praca trwa 6 godzin dziennie z czego ok godziny, półtorej spędza sie w biurze na raportowaniu itp czyli praca mozna powiedziec ze trwa ok 4,5 godz

Pozdrawiam
taaaaaa, ciekawe ile tak na prawdę tam pracujesz i ile Ci płacą za to żebyś tak pisała? Czy jesteś tą samą osobą którą byłaś jak zaczynałaś i czy zmiana jest na lepsze... odpowiedz sobie sama
dziś pojawiło się ogłoszenie- Zatrudnimy osoby do 29 lat-Konsultant indywidualny-nowy projekt., na stronie http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-osoby-do-29-lat-konsultant-indywidualny-nowy-projekt-ogl4898149.html

przeczytajcie co jest przedmiotem działalności tej spółki, a może wiele się rozjaśni,
Przedmiot działalności
46 19 Z DZIAŁALNOŚĆ AGENTÓW ZAJMUJĄCYCH SIĘ SPRZEDAŻĄ TOWARÓW RÓŻNEGO RODZAJU
47 99 Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI
70 22 Z POZOSTAŁE DORADZTWO W ZAKRESIE PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ I ZARZĄDZANIA
73 20 Z BADANIE RYNKU I OPINII PUBLICZNEJ
78 30 Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z UDOSTĘPNIANIEM PRACOWNIKÓW
82 20 Z DZIAŁALNOŚĆ CENTRÓW TELEFONICZNYCH (CALL CENTER
82 99 Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA

(strona http://www.imsig.pl/pozycja/2012/51/KRS/31057,DEVELOPMENT_GROUP_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84 )
a dostałaś wypłatę już? ja pracowałam 1,5 miesiąca i jestem to tej pory nie dostałam wynagrodzenia. czekam na nie od 15 marca a T..... nie odbiera ode mnie tel. także powodzenia bo mnie czeka sprawa w sądzie cywilnym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
P.S Aha ~ines, kiedy idziesz na tą rozmowę ?? Bo też bym poszedł upewnić się tylko, że jest to akwizycja...
do góry