Widok

Co myślicie o zakupach w douglas?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proszę was o opinie czy warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wg mnie za drogo...mozna wiele produktów tam wystepujacych kupic w innych miejscach i to o wiele taniej..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja lubię kupować, mam przynajmniej gwarancje jakości kosmetyków, ktore kupuję. Chociaż najlepiej zapisać sie do ich newslettera, kupować on-line i czekać na ciekawe promocje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zależy jakie kosmetyki chcesz kupić?Jak kolorówkę z górnej półki to za bardzo alternatywy nie masz pozostaje Daglas albo Sephora ,mi niestety odpowiada do mojej cery tylko jeden rodzaj podkładu i jestem zmuszona do jego zakupu w S lub D w internecie nie kupię bo tam az się roi od podróbek a to produkt to twarzy więc nie będę ryzykować.Z tymi ich promocjami to bym nie przesadzała są żenujące w porównaniu z cenami promocyjnyjnymi kosmetyków w krajach zachodnich czy np. USA.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja w Douglasie kupuję zawsze prezenty - można znaleźć fajne i dobre jakościowo rzeczy. Oczywiście jest tam drożej niż w Rossmannie :) ale zależy, czego szukasz, jeśli np. podkładu z górnej półki, to w drogeriach sieciówkach go nie znajdziesz...

Lubię czasem coś zamówić ze sklepu Douglasa online - do każdego zamówienia dostaje się masę prezentów, wystarczy wpisać kody odpowiednie. I nie tylko jakieś pierdoły typu próbki zapachów, ale np. szale, torby, błyszczyki...

Ogółem - fajny sklep. :)
jakie kody?
dziękuje
;)))))))

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

Krem nawilżający 40+ (30 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

do góry