Widok

Co na bolące kolano?

Co możecie polecić na bolące kolano, z którym mam problemy po ostatnim sezonie? Z tym kolanem mam problem od kilku lat (przetrenowanie w młodości), ale jak zrobiłem USG i poszedłem do ortopedy to gość powiedział, że według niego wszystko jest OK. Przez zimę się nie sportowałem i było OK, a teraz po intensywnym weekendzie znowu dokucza. Możecie polecić coś, co Wam pomogło w podobnej sytuacji?

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Yary - Twój powrót na foum jest bardziej spektakularny niż powrót Schumechera do F1 :D
ehh, już się podjarałem a to posty sprzed 3 lat :)

Przy obiciu nogi czy ręki warto szybko sobie zimny okład przyłożyć żeby siniaka czy krwiaka nie było. My używamy u nas w domu specjalnych żelowych wielokrotnego użytku FLEX.

Polecam Reha Sport Clinic mieszcza sie w ergo arenie.
Mistrz Paweł Rybak-ortopeda,traumatolog narzadu ruchu.
Wymieniał mi łąkotke i zrobił mi tak ze jest jak nowa.
Bolu nie lekcewaz, na poczatek basen i w domu cwiczenia na stawy kolanowe bez obciazenia,
pilka , tasmy , zimne cieple oklady na przemian.....

Mnie na przykład bardzo bolą kolana po jeżdzie na rowerze, a też mam chondro. Nie wiem, jak to w końcu jest... Może zle ustawienie siodełka czy coś. Możecie mi jeszcze chociaż coś przeciwbólowego polecić? Pierwszy z brzegu ranking https://bola-stawy.pl/co-na-bol-stawow-kolanowych-wybrac/ mi mówi o jakimś Harpagonie Forte Max. Podchodzę sceptycznie do takich internetowych rewelacji (zupełnie jak do telewizyjnych reklam, w końcu to bardzo podobna sprawa... ) Nie chcę być łosiem co na cudowne środki da się naciągnąć, jakieś wskazówki? :/

polacam https://bola-stawy.pl

Ja miałam falę uderzeniową, zastrzyki z osocza i akupunkturę i jeszcze ćwiczenia oczywiście i to mi pomogło w 100%. Też chodziłam na Słomczyńskiego w Krakowie. Znają się na swojej pracy rewelacyjnie.
do góry