Widok

Co na katar!?

Proszę Was o pomoc. Od 2 tygodni męczę się z katarem i nie mogę się go pozbyć. Żadne inhalacje, żadne domowe syropki, nic nie pomaga. Co u Was najbardziej się sprawdza podczas kataru?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja używam tabletek sudafed super działają
tabletki cirrus są super na katar
otrywin dla mnie najlepszy a może poprostu się na coś uczuliłaś? ja bardzo długo też miałam katar chyba z 5tyg aż okazało się że najprawdopodobniej uczulenie na primer do paznokci tak zaczął działać zażyłam ferweks czy jakoś to się pisze i przeszło ;)
euphorbium jak dla mnie spisuje się bardzo dobrze, tani i pomocny. katar mija łagodniej i da się jakoś przetrwać ten tydzień:)
Stronka jest naprawdę godna polecenia.Bardzo dobrze,że taka strona istnieje,to duża pomoc dla ludzi.Też stosowałam euphorbium,jest świetny,bez zarzutów i do tego cena jest okey.
Mi zawsze pomagają inhalacje (wlewam do misji wrzącą wodę, dodaję kilka kropel Amolu, ręcznik na głowę i tak ok 15 min z przerwami wdycham) - następnego dnia już po kłopocie.
Ferwex do picia albo coś podobnego, Gripex i do łóżeczka :) Inhalacje też są dobre :)
image[/url]
niedługo ma być podobno konkurs :) Jestem ciekawa czego będzie dotyczyć, ale mam nadzieję, że to będzie coś łatwego :D

Inne tematy z forum Zdrowie

Gastroenterolog -prosze o informacje (8 odpowiedzi)

a chciałabym się dowiedzieć czy ktoś leczy się u Pani dr Joanny Graczyk ,czy jest to polecany...

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

gdzie chodzicie do stomatologa? (18 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry