Widok

Co na łupież!?

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go pozbyć :((( Głowa swędzi jak nie wiem co, zaraz po umyciu jest w miarę ok, ale na drugi dzień dramat. Mega swędzenie i osypka z głowy ;(( Stosuję ciągle ten sam szampon przeciwłupieżowy i teraz włączyłam też Nizoral i nic nie pomaga ;( Dodam, że problem ten co jakiś czas nawraca pomimo tego, że nie zmieniam szamponów ani kosmetyków do włosów;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystkiego próbowałem pomógł mi tylko szampon vichy pomarańczowy

Bardzo fajny szampon przeciwłupiezowy kupiłam w e-sklepie Pachnaca Kraiuna- szampon z rozmarynem i ziołami. W końcu pozbyłam się łupieżu, a i skóra tak mnie nie swędzi. Zauwazyłam też , że włosy mi już nie wypadają jak wcześniej

loreal robi wrażenie https://fryzury.biz/2023/12/10/fryzura-slubna-rozpuszczone-wlosy-2024/

Szampon Olamin od Wax Pilomax. Najskuteczniejszy jaki miałam.

Na łupież polecam szampon Olamin a na podrażnioną skórę głowy serie MED lub Tricho z Wax Pilomax.

Polecam szampon Olamin od Wax Pilomax. Oczyszcza skórę głowy i zapobiega jego nawrotom.

Bardzo sobie je chwalę.

Polecam kosmetyki wax pilomax. Bardzo dobra jakość produktu przekłada się na świetne efekty i poprawę wyglądu włosów.

Hej! N łupież polecam ci szampon z firmy ratownik nr 258 oraz do wcierania olej z kozieradki. Oba produkty kupiłam na stronie http://www.imbio.pl i szczerze polecam!

Na własnej skórze przekonałem się jak wielkim i wstydliwym problemem jest łupież. Długo z nim walczyłem kosmetykami z drogerii, ale dopiero szampon ducray kelual ds (dostępny w aptekach) mi pomógł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę polecić wam bardzo dobry i sprawdzony szampon jak https://hermzlabs.pl/products/healpsorin-szampon-500ml . Jak dla mnie jego działanie okazało się najskuteczniejsze. Doskonale radzi sobie z łupieżem jak i w przypadku łuszczycy także jak najbardziej warto na niego postawić

no mi nizoral pomógł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Olamin Wax Pilomax. Znajdziesz go w aptece.

Kup sobie ten Olejek Hasna, świetny jest. Pomógł mi także pozbyć się łupieżu i rewelacyjnie wzmocnił, odbudował włosy

mydlo z siarki

u mnie na łupież dobrze sprawdza się zawsze nizoral https://www.apo-discounter.pl/nizoral-szampon-przeciwlupiezowy-20-mgg-100ml-pzn-08300121 :)

mama
2016-01-23 19:11:09
Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go pozbyć :((( Głowa swędzi jak nie wiem co, zaraz po umyciu jest w miarę ok, ale na drugi dzień dramat. Mega swędzenie i osypka z głowy ;(( Stosuję ciągle ten sam szampon przeciwłupieżowy i teraz włączyłam też Nizoral i nic nie pomaga ;( Dodam, że problem ten co jakiś czas nawraca pomimo tego, że nie zmieniam szamponów ani kosmetyków do włosów;(
Cześć. Ja używam szamponu i ampułek Herbagene. Wcześniej tylko Lizoral używałam, ale Herbagene daje lepsze efekty długotrwałe i włosy się nie przetłuszczają.

Polecam na łupież, na bardzo suchą skórę głowy i nie tylko maseczkę na włosy przed myciem : żółtko, kilka kropel oleju konopnego editt , kilka kropel cytryny. Maseczkę o konsystencji majonezu wetrzeć w skórę głowy na pół godziny przed myciem, owinąć głowę ręcznikiem. umyć czeskim szamponem Capillus saborea nie używać odżywki.Kurację stosować w miarę potrzeby także na inne problemy z włosami i skóra głową jak łuszczyca ...szampon jak i olejek editt znajdziecie na konopiafarmacja pl na łuszczycę skóry nie tylko głowy pomoże maść konopna retter za 36,90 zł mam wszystko sprawdzone polecam !!!

Oferta kosmetyków w sklepie http://www.tiande.net.pl jest bogata, między innymi świetne szampony, kremy i peelingi. Dodatkowo sklep mimo, że ma egzotyczne produkty z daleka to oferuje dobre ceny i co ważne bardzo sprawnie sobie radzi z przesyłkami, które szybko docierają do klientów więc w tym względzie dla nich również plus.

Polecal ci Olejek hasna , pozbyłam się łupiezu , a włosy lsniące, już tak nie wypadają, super działa no i ma naturalny skład

Inne tematy z forum Zdrowie

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry