Widok
Co powiecie na imprezę "stylizowaną" ? - 20.10. :)
Co sądzicie o takim pomyśle ?
- impreza stylizowana na lata 20-30 ubiegłego stulecia, albo np w innym równie ciekawym klimacie :)
Miejsce: jakiś większy hotelowy apartament - np. w Sea Towers
Koszt apartamentu: przy ok. 8-10 osobach wyniesie 70-90zł/os.
Alkohol każdy we własnym zakresie.
Skład osobowy: max 10 osób, tyle samo pań i panów :)
Data: 20.10, start godz. 21 do rana.. :)
Przedział wiekowy: 18+
Ciekaw jestem Waszych komentarzy i kontr-propozycji :)
- impreza stylizowana na lata 20-30 ubiegłego stulecia, albo np w innym równie ciekawym klimacie :)
Miejsce: jakiś większy hotelowy apartament - np. w Sea Towers
Koszt apartamentu: przy ok. 8-10 osobach wyniesie 70-90zł/os.
Alkohol każdy we własnym zakresie.
Skład osobowy: max 10 osób, tyle samo pań i panów :)
Data: 20.10, start godz. 21 do rana.. :)
Przedział wiekowy: 18+
Ciekaw jestem Waszych komentarzy i kontr-propozycji :)
Just Addicted
wiesz, wszystko na to wskazuje, że w ten weekend nic nie uda się zorganizować, więc propozycja terminu jest na 27.09.
druga sprawa, że chyba mało kto tutaj jest na tyle odważny, aby zabawić się w takiej imprezie:) wiekszość ludzi deklaruje sie na rozne spoty, a w efekcie sie nie pojawiaja :)
chętni, zgłaszać się :)
druga sprawa, że chyba mało kto tutaj jest na tyle odważny, aby zabawić się w takiej imprezie:) wiekszość ludzi deklaruje sie na rozne spoty, a w efekcie sie nie pojawiaja :)
chętni, zgłaszać się :)
o tym własnie myslalem :) - aby wynajac w jakims hotelu apartament 8-10 osob i imprezujemy wowczas do rana bez stresu, ze ktos nie ma jak przenocowac jesli bedzie z dalszych rejonow:)
Mysle ze koszt apartamentu w przedziale 60-80 zł w rozbiciu na 1os nie jest wygórowany i jak najbardziej do przełknięcia.
OK, ustalamy termin 27.10 i zbieramy zdecydowanych chetnych na taka impreze :) a cos czuje ze bedzie bardzo interesujaco :)
Mysle ze koszt apartamentu w przedziale 60-80 zł w rozbiciu na 1os nie jest wygórowany i jak najbardziej do przełknięcia.
OK, ustalamy termin 27.10 i zbieramy zdecydowanych chetnych na taka impreze :) a cos czuje ze bedzie bardzo interesujaco :)
Darek,
- za stary?? :) Nie przesadzaj chłopie.
Może przyjmijmy, że przedział wiekowy zawiera się w widełkach 20 - 35 ? Co Wy na to?
ps. czy ktoś wie jak edytować posty, które napisało sie kilka dni temu? Chodzi mi o aktualizowanie listy chętnych, a nie ciągłe dopisywanie, czy powielanie na nowo listy.
- za stary?? :) Nie przesadzaj chłopie.
Może przyjmijmy, że przedział wiekowy zawiera się w widełkach 20 - 35 ? Co Wy na to?
ps. czy ktoś wie jak edytować posty, które napisało sie kilka dni temu? Chodzi mi o aktualizowanie listy chętnych, a nie ciągłe dopisywanie, czy powielanie na nowo listy.
Eee tam grill... Grilla to sobie zawsze można zrobić
Brałem kiedyś udział w podobnej imprezie, było na prawdę super :))))
Bawiliśmy się gdzieś w leśniczówce za Gdańskiem
Około 20 osób, dwie ogromne sale, osobna łazienka etc.
Sprzęt muzyczny własny.
Nie podobało mi się jedynie brak kultury osobistej u osób, które lubią sobie "nieco" więcej wypić
Gdybym mógł, to chętnie bym dołączył...
Brałem kiedyś udział w podobnej imprezie, było na prawdę super :))))
Bawiliśmy się gdzieś w leśniczówce za Gdańskiem
Około 20 osób, dwie ogromne sale, osobna łazienka etc.
Sprzęt muzyczny własny.
Nie podobało mi się jedynie brak kultury osobistej u osób, które lubią sobie "nieco" więcej wypić
Gdybym mógł, to chętnie bym dołączył...
mi nie przeszkadza to, czy jesteście 25+ czy 30+, liczy się dobra zabawa na ciekawym poziomie.
natomiast co do grilla - dzięki za propozycję, ale najbliższy weekend planuję nie wyziębiać się za bardzo (a podobno ma być chłodno) ;), więc nie pozstaje mi nic innego jak życzyć Wam miłego sobotniego popołudnia / wieczoru :)
natomiast co do grilla - dzięki za propozycję, ale najbliższy weekend planuję nie wyziębiać się za bardzo (a podobno ma być chłodno) ;), więc nie pozstaje mi nic innego jak życzyć Wam miłego sobotniego popołudnia / wieczoru :)
Just Addicted
moja propozycja imprezy była pierwsza, Wasza pojawiła się jako druga ;) Solidarnie z własnym "Ja" zostaję przy swoim ;)
A tak bardziej serio, i tak zakładałem (sądząc po marnym odzewie), że imprezka nie dojdzie do skutku, więc "dla bezpieczeństwa", alternatywnie, przewidziałem inne plany :)
Bawcie sie dobrze:)
A tak bardziej serio, i tak zakładałem (sądząc po marnym odzewie), że imprezka nie dojdzie do skutku, więc "dla bezpieczeństwa", alternatywnie, przewidziałem inne plany :)
Bawcie sie dobrze:)
Just Addicted
Przede wszystkim NIE MUSZĘ wiedzieć co się dzieje w całym forum :).
Druga sprawa, mam nos w tych miejscach i zakamarkach, które charakteryzują się dla mnie ładnym, wyjątkowym zapachem.. , a zapach grilla (podkreślę, że nie piję w tym miejscu do organizatorów, czy uczestników) mnie aktualnie nie fascynuje, - proste :)
Druga sprawa, mam nos w tych miejscach i zakamarkach, które charakteryzują się dla mnie ładnym, wyjątkowym zapachem.. , a zapach grilla (podkreślę, że nie piję w tym miejscu do organizatorów, czy uczestników) mnie aktualnie nie fascynuje, - proste :)
Just Addicted
~jolkafasolka
Ty po prostu nie rozumiesz jednej zasadniczej kwestii :). - nie każdy ma czas aby 24h siedzieć na forum i wertować każdy jeden temat. Nie każdy MUSI interesować się WSZYSTKIM co dzieje się na forum. Mamy, póki co, kraj demokratyczny, dzięki czemu społeczeństwo może wybierać dobrowolnie co chce przyswajać, a co nie :) - odsyłam do zapisów Konstytucji, mówiących o prawie do wolności słowa, myśli i przekonań każdego obywatela RP.
Dziwi mnie, że oceniasz ludzi względem wieku, co więcej - dziwi mnie, że przekładasz ich wiek na zakres i jakość ich zainteresowań. Być może masz na tym tle jakiś kompleks? Nie wnikam.
Co do samej imprezy i jej terminu(ów) - czytasz bardzo nieuważnie. Bez zrozumienia wątku. Impreza nie odbędzie się z uwagi na brak czynnego zainteresowania ogółu, oraz z uwagi na fakt, iż ludzie moga sobie wybrać, albo impreza, albo grill :). Większość woli grill:) - ot, wolność zgodna z Konstytucją :)
Miłego dnia :)
Ty po prostu nie rozumiesz jednej zasadniczej kwestii :). - nie każdy ma czas aby 24h siedzieć na forum i wertować każdy jeden temat. Nie każdy MUSI interesować się WSZYSTKIM co dzieje się na forum. Mamy, póki co, kraj demokratyczny, dzięki czemu społeczeństwo może wybierać dobrowolnie co chce przyswajać, a co nie :) - odsyłam do zapisów Konstytucji, mówiących o prawie do wolności słowa, myśli i przekonań każdego obywatela RP.
Dziwi mnie, że oceniasz ludzi względem wieku, co więcej - dziwi mnie, że przekładasz ich wiek na zakres i jakość ich zainteresowań. Być może masz na tym tle jakiś kompleks? Nie wnikam.
Co do samej imprezy i jej terminu(ów) - czytasz bardzo nieuważnie. Bez zrozumienia wątku. Impreza nie odbędzie się z uwagi na brak czynnego zainteresowania ogółu, oraz z uwagi na fakt, iż ludzie moga sobie wybrać, albo impreza, albo grill :). Większość woli grill:) - ot, wolność zgodna z Konstytucją :)
Miłego dnia :)
Just Addicted
Jako że sam nie wiesz co piszesz w twoim wątku ,to
lecz się sam z kompleksów ,bo ja jakoś w sobie się nie dopatrzyłam.
20-30 lat taki podałeś przedział wiekowy, a twój nick raczej należy do
rocznika w jakim się urodziłeś ,więc jesteś w tym przedziale i ok.
M-tucha cię zaprosiła na imprezę która się odbędzie,a ty się uniosłeś
i stwierdziłeś ,że wolisz swoją i ,że byłeś pierwszy.
Nie byłeś , zachowujesz się jak dziecko któremu zabrano zabawki
i jeszcze wywalili z piaskownicy.
A przy okazji kto ci każe wiedzieć co się dzieje na całym forum?
Stwierdziłam ,że na Towarzyskich nie wiesz co się dzieje.
I poczytaj sobie w samotności Konstytucję ,kiedy my 30-40+
będziemy się bawić.
lecz się sam z kompleksów ,bo ja jakoś w sobie się nie dopatrzyłam.
20-30 lat taki podałeś przedział wiekowy, a twój nick raczej należy do
rocznika w jakim się urodziłeś ,więc jesteś w tym przedziale i ok.
M-tucha cię zaprosiła na imprezę która się odbędzie,a ty się uniosłeś
i stwierdziłeś ,że wolisz swoją i ,że byłeś pierwszy.
Nie byłeś , zachowujesz się jak dziecko któremu zabrano zabawki
i jeszcze wywalili z piaskownicy.
A przy okazji kto ci każe wiedzieć co się dzieje na całym forum?
Stwierdziłam ,że na Towarzyskich nie wiesz co się dzieje.
I poczytaj sobie w samotności Konstytucję ,kiedy my 30-40+
będziemy się bawić.
A jednak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. - Nie pisz, że byłem niegrzeczny dla innych osób, bo nigdy taki stan rzeczy nie miał miejsca :) - Wyolbrzymiasz i przypisujesz łatki, które nie istnieją !! :) Za kogo Ty sie uważasz? :)
Poza tym, pozwól, że sam uznam, kiedy zechcę coś napisać, a kiedy nie, dobrze? :)
Po raz drugi sugeruję - nie oceniaj ludzi, bo źle Ci to wychodzi.
Nie znam Cię, ale wiesz, wystarczy przeczytać Twoje posty w przedmiotowym wątku i.... przepraszam, bije od nich tak wiele zołzowatości...
Poza tym, pozwól, że sam uznam, kiedy zechcę coś napisać, a kiedy nie, dobrze? :)
Po raz drugi sugeruję - nie oceniaj ludzi, bo źle Ci to wychodzi.
Nie znam Cię, ale wiesz, wystarczy przeczytać Twoje posty w przedmiotowym wątku i.... przepraszam, bije od nich tak wiele zołzowatości...
carington,
Jest takie stare ludowe powiedzenie - "chłop swoje, a baba swoje" :).
A zważywszy na upór baby w przedmiotowym wątku, chłop też nie odpuścić nie zamierza ;)
Istnieje realne ryzyko, że za rok o tej porze nadal będziemy wymieniać posty, które nic konstruktywnego w efekcie nie wnoszą :)
Jest takie stare ludowe powiedzenie - "chłop swoje, a baba swoje" :).
A zważywszy na upór baby w przedmiotowym wątku, chłop też nie odpuścić nie zamierza ;)
Istnieje realne ryzyko, że za rok o tej porze nadal będziemy wymieniać posty, które nic konstruktywnego w efekcie nie wnoszą :)
Just Addicted
Wróżką nie jestem, jednak odnoszę wrażenie, że Kaja miała na myśli "imprezę grillową". Podejrzewam, że wypowiadała się o ludziach, których w jakimś stopniu zdążyła już tu poznać.
Oczywiście całkiem możliwe jest, że w pewien sposób mogła odnosić się także do Twojego pomysłu. Wziąwszy pod uwagę fakt, że osoby obecne na ognisku "poznały sie" na tym Forum i tu zrodził się ten pomysł, być może forumowicze odzywający sie w tym wątku wykażą się determinacją, zainteresowaniem tematem i szczerością intencji, czego Ci życzę oczywiście.
Oczywiście całkiem możliwe jest, że w pewien sposób mogła odnosić się także do Twojego pomysłu. Wziąwszy pod uwagę fakt, że osoby obecne na ognisku "poznały sie" na tym Forum i tu zrodził się ten pomysł, być może forumowicze odzywający sie w tym wątku wykażą się determinacją, zainteresowaniem tematem i szczerością intencji, czego Ci życzę oczywiście.
moja propozycja imprezy była pierwsza, Wasza pojawiła się jako druga ;) Solidarnie z własnym "Ja" zostaję przy swoim ;)
Jasne że wolimy w 16 osób plus nowe postacie z forum bawić się
w zorganizowanym logistycznie miejscu.
Przy okazji ,proponuję poczytać wątek
http://forum.trojmiasto.pl/Osobny-watek-vel-GRILL-t412869,1,2.html
jaka logistyka i zobaczysz jak go spędzaliśmy .
Życzę miłego wieczoru
Jasne że wolimy w 16 osób plus nowe postacie z forum bawić się
w zorganizowanym logistycznie miejscu.
Przy okazji ,proponuję poczytać wątek
http://forum.trojmiasto.pl/Osobny-watek-vel-GRILL-t412869,1,2.html
jaka logistyka i zobaczysz jak go spędzaliśmy .
Życzę miłego wieczoru
A i do caringtona ....Ja się nie narzucam z własnym pomysłem.
Pomysł zaproszenia autora wątku był M-tuchy .
Nawet dobrze ,że tym razem gospodarz decyduje o wyborze gości.
I jak Kaja i Sissel stwierdziły ,już za rok o tej imprezie nie będzie
słuchu ,a my co jakiś czas się będziemy spotykać na grillu czy ognisku
Pomysł zaproszenia autora wątku był M-tuchy .
Nawet dobrze ,że tym razem gospodarz decyduje o wyborze gości.
I jak Kaja i Sissel stwierdziły ,już za rok o tej imprezie nie będzie
słuchu ,a my co jakiś czas się będziemy spotykać na grillu czy ognisku
M_tucha, kto twierdzi, że nie będzie. Po każdej burzy wychodzi słoneczko .
Tak na poprawę humoru :)))
http://www.youtube.com/watch?v=OAR8aV_4Sh8&feature=related
Tak na poprawę humoru :)))
http://www.youtube.com/watch?v=OAR8aV_4Sh8&feature=related
oj tam od razu się "pokłócili prawie".. :)
- zwróć uwagę, że w trakcie całego wątku starałem się mimo 'ataków' bardzo kulturalnie odpisywać i nie odpowiadać 'agresją' na bezpodstawne sformułowania, w związku z czym nie dałem się wciagnąć w grubszą wymianę docinek.
Czasami zwyczajnie trzeba przemilczeć pewne kwestie ..
- zwróć uwagę, że w trakcie całego wątku starałem się mimo 'ataków' bardzo kulturalnie odpisywać i nie odpowiadać 'agresją' na bezpodstawne sformułowania, w związku z czym nie dałem się wciagnąć w grubszą wymianę docinek.
Czasami zwyczajnie trzeba przemilczeć pewne kwestie ..
carington ty nawet poprawnie nie umiesz zapisać loginu?
32 letni facet ,a skopiować napisu nie umie.
Do autora wątku .
Jesteś naprawdę niedouczoną osobą i brak ci kultury osobistej.
Obrażać ,obrażasz mnie ty ,robiąc domorosłe analizy mojej
osoby i charakteru ,mimo ,że mnie nie znasz. Nie pluj jadem
i nie pisz ,że znów nie skomentujesz .
32 letni facet ,a skopiować napisu nie umie.
Do autora wątku .
Jesteś naprawdę niedouczoną osobą i brak ci kultury osobistej.
Obrażać ,obrażasz mnie ty ,robiąc domorosłe analizy mojej
osoby i charakteru ,mimo ,że mnie nie znasz. Nie pluj jadem
i nie pisz ,że znów nie skomentujesz .
jolkafasolka
A Ty nadal swoje.
Nie wiesz nic o mnie. Nic o moim "douczeniu" bądź "niedouczeniu", a tym bardziej już, bezpodstawnie zarzucasz mi brak kultury :). Jadem również nie pluję (niczym innym też nie) - wbrew Twojej nietrafnej ocenie, nie brakuje mi kultury osobistej :). Jak dotąd, cały czas 'atak' są wyprowadzane przez Ciebie, nie zauważyłaś?:)
Zupełnie odwracasz sytuację, insynuując, że to ja Cię oceniam, zapominając, że robisz to Ty sama :)
Z jednym, z czym się zgodze z Tobą - nie będę pisał, że nie skomentuję. - Bo chyba co raz bardziej zaczyna mi się podobać komentowanie Twoich wypowiedzi..
A Ty nadal swoje.
Nie wiesz nic o mnie. Nic o moim "douczeniu" bądź "niedouczeniu", a tym bardziej już, bezpodstawnie zarzucasz mi brak kultury :). Jadem również nie pluję (niczym innym też nie) - wbrew Twojej nietrafnej ocenie, nie brakuje mi kultury osobistej :). Jak dotąd, cały czas 'atak' są wyprowadzane przez Ciebie, nie zauważyłaś?:)
Zupełnie odwracasz sytuację, insynuując, że to ja Cię oceniam, zapominając, że robisz to Ty sama :)
Z jednym, z czym się zgodze z Tobą - nie będę pisał, że nie skomentuję. - Bo chyba co raz bardziej zaczyna mi się podobać komentowanie Twoich wypowiedzi..
Just Addicted
Ciesze się, że pomysł przypadł Ci do gustu! :)
Aczkolwiek nie wiem, czy jestem osobą, której można powierzyć organizację takiej imprezy, bo jak się okazuje - wg teroii pewnej tu osoby - jestem niedouczonym, jadowitym i zakompleksionym młodzieńcem :). Ale decyzja o udziale należy oczywiście do Ciebie :)
Aczkolwiek nie wiem, czy jestem osobą, której można powierzyć organizację takiej imprezy, bo jak się okazuje - wg teroii pewnej tu osoby - jestem niedouczonym, jadowitym i zakompleksionym młodzieńcem :). Ale decyzja o udziale należy oczywiście do Ciebie :)
Just Addicted
Dla mnie żaden konflikt nie istnieje. Nic nie mam do ludzi, którzy mają inne spojrzenie na pewne tematy i mówią o tym wprost.
Co do samej imprezy, temat nadal jest otwarty. Trzeba "tylko" zebrać jakąś sensowną ilość osób (najlepiej 8-10), ustalić charakter imprezy (klimat stylizacji;)), następnie ustalić datę i miejsce.
Niby to tak niewiele, ale póki co nie udało się nam wypracować zadnych konkretóww :(
Co do samej imprezy, temat nadal jest otwarty. Trzeba "tylko" zebrać jakąś sensowną ilość osób (najlepiej 8-10), ustalić charakter imprezy (klimat stylizacji;)), następnie ustalić datę i miejsce.
Niby to tak niewiele, ale póki co nie udało się nam wypracować zadnych konkretóww :(
Just Addicted
I ja byłabym chętna o ile macie jeszcze miejsce. Nie ukrywam, że bliska jest mi pierwsza propozycja lata 20-30 gdyż jest to fascynujący okres w naszej historii i wspaniali ludzie. Ach tylko w moim przypadku fundusze są dosyć mocno okrojone (nauka, stancja itd.) jednak do 100zł może mogłabym dołączyć (o ile nie wyskoczy mi jakaś dodatkowa opłata :)
Witam :)
I stawiam na TO całym serduszkiem ;)))))
http://www.youtube.com/watch?v=t04jE7d0Obw&feature=related
I stawiam na TO całym serduszkiem ;)))))
http://www.youtube.com/watch?v=t04jE7d0Obw&feature=related
Ach, ten Antonio... A co powiesz Kaju na to?
http://www.youtube.com/watch?v=E6VvR3hkePI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E6VvR3hkePI&feature=related
Lubię ten musical :) Spektakl w 'Moulin Rouge' wspominam pięknie i z sentymentem.. :) A w duszy gra mi dziś flamenco....może na przekór dniom ;))))
http://www.youtube.com/watch?v=cu9vIu5-tMo
http://www.youtube.com/watch?v=cu9vIu5-tMo
To nie jest tak.
Po prostu ludziom trzeba podać wszystko na tacy i może ewentualnie Ci łaskę zrobią.
Pomysł uważam za genialny, ale trudny do zrealizowania, ze względu na to, że często i gęsto osobniki ludzkie są zbyt leniwe by się organizować.
Gdybyś wynajął, zapłacil, postawił alko i żarcie - to nie opędził byś się od chętnych.
Po prostu ludziom trzeba podać wszystko na tacy i może ewentualnie Ci łaskę zrobią.
Pomysł uważam za genialny, ale trudny do zrealizowania, ze względu na to, że często i gęsto osobniki ludzkie są zbyt leniwe by się organizować.
Gdybyś wynajął, zapłacil, postawił alko i żarcie - to nie opędził byś się od chętnych.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Moja stylizacja na paradę
http://galeria.trojmiasto.pl/Parada-Niepodleglosci-373610.html?id_imp=319665&pozycja=90#foto

Uploaded with ImageShack.us
http://galeria.trojmiasto.pl/Parada-Niepodleglosci-373610.html?id_imp=319665&pozycja=90#foto

Uploaded with ImageShack.us
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
KAPELUSZ! cudowny pomysł! dzięki Jolka ;) mi bardziej pasują takie z mniej sztywnym albo mniejszym rondem, mam letnie od słońca i jesienne do płaszczy, poszukam do sukienki ;))))
http://youtu.be/9HlTBjQW3rY
http://youtu.be/9HlTBjQW3rY
> wiedziałam :D
Bystra dziewczyna, choć blondyna..
Jakoś mi się obiło, że po październiku następuje maj - zatem się nie wychylałem z listopadem..
Zresztą - podobnie jak szesnastohamburgerowiec (tj brat Villette) nie mam lokum.
Stolik? Do przemyslenia.
Ale jest jeszcze na tyle dużo czasu, ze może sie dużo personalnie pozmieniać.. nieprawdaż? ;)
Bystra dziewczyna, choć blondyna..
Jakoś mi się obiło, że po październiku następuje maj - zatem się nie wychylałem z listopadem..
Zresztą - podobnie jak szesnastohamburgerowiec (tj brat Villette) nie mam lokum.
Stolik? Do przemyslenia.
Ale jest jeszcze na tyle dużo czasu, ze może sie dużo personalnie pozmieniać.. nieprawdaż? ;)