Widok

Co sądzicie o Nail Express w CH Madison?

Pytanie jak wyżej. Korzystał ktoś z usług? W sumie mam niedaleko od domu, ale nie wiem czy warto się wybrać, bo ceny do najniższych nie należą. Nie mogę nigdzie znaleźć opinii o nich:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam! Panie chyba są dopiero po kursach bo nie bardzo im to wychodzi no i ceny zawyżone.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie. Ceny są nieadekwatne do jakości wykonania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda ,że nie ma na stronie zdjęć z wykonanej pracy..tak kota w worku brać to ryzyk fizyk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mogę Ci polecić z czystym sercem.Panie robią bardzo ładne i trwałe paznokcie chodzę regularnie co 5 tyg na dopełnienia.Prace tych Pań możesz zobaczyć na facebooku mają tam kilka zdjęć choć ubolewam że tak mało.Z rozmów Pań dochodzę do wniosku że ciągle sie doszkalają rozmawiają na jakich szkoleniach ostatnio były czy pokazach często też słyszę że startują w konkursach.Na prawdę Ci polecam Nail Express a te wszystkie złe komentarze na ich temat to po prostu złośliwa konkurencja którą kole w oko ilość zadowolonych klientek.Ale jak sama nie pójdziesz to się nie przekonasz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
P.S polecam Ci ich artykuł jaki się ukazał więc poczytaj sobie opinie na ich temat
http://zdrowie.trojmiasto.pl/Nail-Express-dla-twoich-paznokci-n43810.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie zaskoczyły mnie pracami na zdjęciach jeśli chodzi o zdjęcia kwestia chyba jeszcze tego co kto oczekuje.
Widać ,że usunięto komentarze ,ciekawe dlaczego firma nie może bronić się sama.I podsyła ludzi by wystawiali komentarze. Po za tym panie nie pracują w rękawiczkach co też daje wiele do życzenia moim zdaniem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
A skąd wiesz że podsyła ludzi do wystawiania komentarzy? Jesteś tego pewna? Pracy w rękawiczkach nie wymaga sanepid.Poza tym przed zabiegiem jest dezynfekcja dłoni moich i Pani maniciurzystki to mówi samo za siebie że higiena pracy jest zachowana , a tak nie wszędzie bywa niestety nieraz Panie wykonywały mi maniciure w innych zakładach gdzie niedosyć że nie miały rękawiczek to dłoni nie zdezynfekowały,cążki wyciągnęły z szuflady nie wiadomo czy czyste usiadłam na brudne zapylone stanowisko gdzie były widoczne jeszcze leżące wycięte skórki ale salon renomowany bo na starówce i co i wielkie G......o. Przynajmnie w Madisonie jest czysto i profesjonalnie Ja jestem Bardzo zadowolona a przekonywać do tego nikogo nie będę bo nie mam takiego zamiaru zawsze znajdzie się ktoś komu będzie się coś nie podobać tak już po prostu jest.

P.S pozdrawiam gorąco moje ulubione maniciurzystki i niedługo wpadnę na maniciure i pyszną kawkę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja również polecam Nail Express miło,czysto i profesjonalnie polecam w szczególności p.Anie pazokcie ładne i dopracow ane trzymają się bardzo długo
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja nie polecam.Panie uważają się za wielkie gwiazdy,ciągle rozmawiają przez telefon-dla mnie żenada.Nic dziwnego że wiecznie tam pusto bo jakość usług marna...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jakość usłg akurat jest tam wysoka bo miałam nieraz założone paznokcie które nie przetrwały ani tygodnia a tu prznajmniej noszę przez 1.5 m-ca i nic się nie dzieje a to o czmś świadczy.Owszem odbierają dużo telefonów ale nie są to telefony prywatne tylko umawiają klienki i nie widzę w tym nic złego bo gdyby nie odbierały to dodzwonienie się do nich porównywalne by było do dodzwonienia się do przychodni lekarskiej czyli- nierealne.A jak Ci się to nie podoba to jest bardzo dużo innych salonów w Gdańsku myślę że jedna klientka mniej nie zrobi im różnicy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też tak uważam , i nie widzę w tym nic złego a te wszystkie zawisłe komentarze to dla mnie konkurencja która nie dorasta Nail Express do pięt
ostatnio trafila tam moja klientka, ktora poszla dorobic jeden paznokiec poniewaz niestety nie bylo mnie na miejscu abym mogla ja przyjac. ja zrobilam jej paznokcie akrylowe z brzoskwiniowym kamuflazem a panie w NAIL EXPRESS zrobily tego paznokcia z zelu i to w dodatku z rozowym kamuflazem wiec chyba mowi to samo za siebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z tego co mi widomo to Panie z Nail Express głównie zajmują się paznokciami żelowymi a nie śmierdzącym akrylem.Często jest tak że mają dwie lub trzy klientki na raz i jakoś nie wyobrażam sobie żeby wszystkie naraz robiły akryl można by było paść ze smrodu,dlatego bardzo odpowiada mi ten salon chociażby dla tego tam chodzę bo niema tam odoru akrylu
Robią akryl
Idąc do innej maniciurzystki na złamanego paznokcia trzeba liczyć się że będzie no odbiegał wyglądem od innych ,to raczej normalne każdy robi po swojemu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja robiłam tam manicure i pani byla bardzo nie dokladna, pomalowane paznokcie równiez nie byly ladnie, nie dokladnie wiec ja raczej nie polecam, no ale coz bylam tylko raz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam z czystym sumieniem, fajny wystrój ,miła obsługa ceny przystępne i pełny profesjonalizm.Jestem bardzo zadowolona
Osobiście Nail Express nie polecam, paznokcie hybrydowe trzymają się tydzień czasu. Za cenę 105 złotych nie warto. Poza tym sposób dezynfekcji narzędzi pozostawia wiele do życzenia. Panie spryskują pilniki i cążki płynem i okładają do koszyczka dla następnej klientki. Widać, że nastawieni są na ilość a nie na jakość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ile? cena mnie zabiła
No cóż Ja robiłam maniciure hybrydowy za 50 zł i nie przetrwał tygodnia w Nail Express zapłaciłam 105 zł i noszę już go 3tyg to tylko świadczy o wysokim poziomie usług i cen adekwatnych do nich i miejsca w którym sie znajduje Nail Express no cóz ""jedni robią zakupy w galerii inni na rynku""
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę tam tylko wtedy gdy akurat jestem w Trójmieście i mam odrost lub coś mi się stanie z żelem np. zapowietrzy się. To co mnie razi:
1. za gruba płytka (efekt końcowy)
2. bazowy żel jest tylko w 1 kolorze (dość różowy)
3. paznokcie nie są piłowane tylko pani stara się nałożyć żel precyzyjnie i nie piłować go potem
4. paznokcie różnych długości np. na lewym serdecznym płytka wystaje poza opuszek 3mm a na prawym 4-5mm.
5. brudne lampy w środku

To co mi się podoba:
1. prawie zawsze można się dostać, zapisać
2. miła obsługa
Byłam przed świętami Bożego Narodzenia na zwykłym "manikiurze". Pani mi frezarką narobiła takich bruzd, ze chyba 2 lata będę hodowała paznokcie do gładkości. Ja już tam nie pójdę, ale wierzę, że może innym nie robią krzywdy.
Witam, piszę, ponieważ chcę na bieżąco podzielić się opinią z dzisiejszej wizyty. Otóż umówiłam na dziś manicure dla dwóch pań - mamy i siostry w ramach prezentu, o czym poinformowałam zakład. Ponieważ ceny są dość wygórowane jak na tego typu usługi, stwierdziłam, że w ramach prezentu nie warto oszczędzać, tak by obydwie panie miło spędziły czas, przy kawie i miłej rozmowie. Tymczasem na początku mimo stawienia się o określonej godzinie tylko jedno stanowisko było wolne, do którego poproszono siostrę, ale powiedziałam, że czekamy na dwa wolne, żeby obydwie panie miały w tym samym czasie zrobioną usługę - siedząc koło siebie. Po 20 min czekania udało się zaprosić dwie panie. Ja w tym czasie wyszłam na zakupy, więc nie kontrolowałam sytuacji na bieżąco, dlatego wielkie było moje zdziwienie, kiedy okazało się przy płaceniu, że paniom nawet nie zaserwowano kawy, ani szklanki wody (a było dość duszno w środku). Zwróciłam na to uwagę przy kasie, że warto by było przyjąć taką zasadę, szczególnie w takim miejscu, na to pani odpowiedziała, że tak robią. Jednak kiedy zapytałam, kto? która z pań zaproponowała mamie i siostrze napój nie miała mi nic do powiedzenia, nawet nie przeprosiła. Takie podejście zniechęca.

Ps. Natomiast nie mam zarzutów co to jakości wykonania manicure i malowania zwykłym i winylowym lakierem - mama i siostra były zadowolone, jednak cena i podejście pań zupełnie nie zachęcają do kolejnej prywatnej wizyty.
Ja jestem stałą klientką u pani Beaty i zabieg zawsze jest wykonany szybko i sprawnie (noszę hybrydy). Narzędzia są czyste, dezynfekowane, a cążki otwierane przy mnie. Kształt paznokci zawsze ładny, dopracowany a hybryda trzyma się 3 tygodnie i gdyby nie odrost, zwlekałabym dłużej z wizytą. Zawsze pytają mnie panie, co podać do picia. Dodam, że jestem wymagającą klientką i właśnie dlatego tam chodzę.
jestem bardzo niezadowolona poniewaz za kazdym razem trzeba czekac min 15 min na swoj umowiony wczesniej termin,np umawiam sie tydzien wczesniej na 16.00 a zostaje pzyjmowana o 16.20...ostatni raz umowilam sie do nail express w gdansku madissonie

Miałam dokładnie tak samo! zaczęłam więc zapisywać się na 30 min wcześniej, wiedziałam że i tak będę czekać. To też nie pomogło, ostatnio czekałam tak długo, że już myślałam że wyjdę.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

Kosmetyki Artdeco (9 odpowiedzi)

Czy ktoś orientuje się, gdzie w 3City można kupić kosmetyki Artdeco? Szukam też dobrze...

do góry