Widok

Co sądzicie o Neostradzie

Rozważam założenie neostrady,chciałabym znać opinie osób które mają założoną neostrade czy jesteście z niej zadowoleni czy jest beznadziejna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję wziąść Neostradę na jeden miesiąc na próbę za 1,07 zł !
Mam i chodzi jak burza :-) Mam też kiepskiej jakości sieć osiedlową i rozważam zakup Neostrady na stałe. POLECAM
Może korzystasz z NSM? Bo to chyba najgorsza firma zakładająca internet w Gdańsku...
ile placicie za abonament?
Ja mialam internet z cba z wrzeszcz ale kazalam ja odlaczy bo tak beznadziejnej firmy to w zyciu nie widzialam placilam 70zl/m a internet mialam wsumie 2tyg w miesiacu.Teraz mam neostrade na miesiac za zlotowke i jest super, ciagnie jak burza,szkoda tylko ze taka droga i trzeba bedzie niedlugo oddac.
Korzystam z neostrady od pół roku i wszystko jest ok. - jestem zadowolona (gdyby jeszcze obnizyli abonament....)
Obnizą obniza ja juz płace 150 zł a wiem ze po nowym roku ma byc ( to nieoficjalne info) za 150 zł 1 MB/s a za 99 zł 512 kb/s, ja jestem z neo zadowolony mam ją juz rowno 2 lata:)))
Zastanówcie się nad chello. Mam 4 miesiące, żadnych przerw, pojemna skrzynka, dla mnie bomba:)
Stanowczo odradzam Chelo dla tych co lubieją sciac i to ostro bo tam jest limit bodejze 15 GB!!!! moze dla wiekszosci ludzi to wiele ale dla mnie to by juz kolo 10 kazdego miesiaca sie konto blokowało:( a na neostradce ssam ile chce ( w tym miesiacu 76 GB ponad było:) jestem tzwa pijawa hehehe, ale potem w zimowe wieczory jest co poogladac a i w enter the matrix mozna pograc lub mysta 3 bo to wszystko jest internecie:)
ANIOŁ napisał(a):

> Stanowczo odradzam Chelo dla tych co lubieją sciac i to ostro
> bo tam jest limit bodejze 15 GB!!!!

To prawda, stoi tak w regulaminie :-(. Ponieważ jeszcze mnie nie "przyblokowano", nie zauważyłam tego, ale dzla "ściągaczy" to dyskomfort nie lada :/
Anioły mają zawsze racje:)))

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++Uśmiechnij sie przecież nie moze padać wiecznie+++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
chodzi szybko..nie ma sie co zastanawiac...polecam!!!

Inne tematy z forum Hobby

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

do góry