Widok

Co sądzicie o kosmetykach Avon

Czy ktoś używa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja parę razy kupiłam bo mama zamawia u swojej koleżanki kremy, błyszczyki itp. ale nie polecam, wole wydać troszkę więcej pieniążków i kupić kosmetyk dobrej firmy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje mi się, że perfumy są ok, dośc trwałe, natomiast jeśli chodzi o kredki i cienie do oczu to dwie moje koleżanki miały opuchnięte i zaczerwienione oczy
ja używam kredek i są świetne- w ogóle mi się nie ścierają :) natomiast cienie nie są trwałe, podobnie jak tusze do rzęs. Ale mam kilka swoich ulubionych kosmetyków, oczywiście serum do włosów:)
A ja z Avonu bardzo lubie krem do twarzy na zime.
Zapraszam do zapoznania sie z nowa walentynkową ofertą Avon. Jest w nim dużo nowości kosmetycznych, torebki,biżuteria,a także wiele promocji. Naprawdę warto go przejrzec. Katalogi i kosmetyki prosto do domu!Do każdego zamówienia dołączam prezenty, próbki.Pozdrawiam
gg 9856918
Kiedyś - kilka lat temu regularnie w pracy zamawiałyśmy kosmetyki Avon ale teraz ich jakość jest kiepska. Nie opłaca sie wydawać pieniędzy. Chyba za dużo płacą gwiazdom Hollywood zamiast inwestować w technologię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka razy zamówiłam kosmetyki z katalogu ale jakość jest beznadziejna...jedyne co im wyszło to płyny do kąpieli i zapachowy spray do pokoju i pościeli hihi.Szkoda kaski,lepiej wydać troszkę więcej ale kupić firmowe...zawsze też można trafić na jakąś pomocję:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kiedys zamawiałam regularnie...ale powiem szczerze ze jakosc sie pogroszyła ceny wzrosły.....i juz nie zamawiam...procz jednej rzeczy serum do włosow
ja rowniez zauwazylam ze jakosc strasznie sie pogorszyła. juz nie kupuje, a kiedys potrafilam z 200zl na nie wydac.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
ja rowniez kiedys wiecej zamawialam, ale teraz wole za ta sama cene lub troszke dolozyc i kupic cos w sklepie, prócz szamponow i odzywek do wlosow pozostale kosmetyki do stylizacji sa OK. i nawet żele pod prysznic są dobre i sie pienia w porownaniu do oriflamowskich zeli(zero piany) ostatnio czesto uzywalam oliwek dwufazowych w sprayu-jakby sama woda-,mgiełka. a ostatnio mama kupila z oriflame taka podobna oliwke z tej serii morskiej super!!!skora nawilzona i duzo psikac nie trzeba...
przy okazji watku Avon zareklamowalo mi sie Oriflame:)ale to tak przypadkowo dla porownnia, oczywiscie to tylko moje odczucia;)
zele pod pysznic maja fajne zapachy, ale wysuszaja skorę...
...a potem przyjdą noce
Avon do tej pory to nasza największa kosmetyka, ale zauważyłam że Panie coraz częściej sięgają po naturalne kosmetyki i mam coraz więcej klientek z ORIFLAME, jeżeli ktoś ma ochotę wypróbować nasze produkty to zapraszam. gg 2216138
oriflame mnie uczulił i nie uzywam.
...a potem przyjdą noce
oriflame troche drozszy ale niektore rzeczy warto wyprobowac, oczywiscie jesli nie uczulaja,ja mam skore jak kamień nic mnie nie uczula:)
zazdroszcze !
...a potem przyjdą noce
z avon-u ewentualnie tylko błyszczyki do ust , ogólnie nie przepadam za tą firmą.
ja uzywam jeszcze podkladu rozswietlajaco-antystresowego jest super! moja mama używa go już kilka dobrych lat. jest na prawde dobry..
właśnie, przypomniało mi się za kiedys w sprzedazy byl spray do poscieli. Jasminowy...cos pieknego... do tej pory czuje ten zapach i zanim tesknie ;-) czy wiecie czy jest jeszcze dostepny??
Próbowałam kilka razy różne produkty, ale niestety żaden nie okazał się dobry. Generalnie odradzam.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

Sklep Valetta.pl opinie (1738 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

do góry