Widok

Co sądzicie o szybkich randkach speeddates

Od jakiegoś czasu zauważyłem ogłoszenia na portal o tak zwanych szybkich randkach. Sam nie wiem co to takiego? Czy woglę warto iść na to spotkanie, a dodam że płaci się za to 33 złote.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
umow sie na tym portalu na szybką randke i będziesz ja miał za darmo:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Umów się dziś, pójdziesz za rok ;D
'szybkie randki' - inaczej np. 20 facetów 20 babek w 1 sali, 20 stolikow, i masz 3 minuty na rozmowe z jakąś panią, a potem zmiana, wszyscy o 1 miejsce np. w lewo... i po każdej osobie notujesz sobie co Ci sie podobalo/co nie, i potem wybierasz z którymi numekrami chcialbys sie spotkac, i te panie z tymi numerkami dostają info, kto chcialby sie spotkac z nimi - i same tez wybierają z kim one by chcialy, i panowie też dostają info - sa to normalne dziewczyny! zeby sobie tam ktos nie pomyslal, ze jakieś 'z agencji' czy cuś... ;)
jak to dziala w praktyce - nie wiem, bo widzialem tylko na filmach... ale jak juz sie zdecydujesz, to polecal bym przygotowac sobie wczesniej pytania / tematy ;)
3 min?
No ja byłam parę razy na takich randkach, ale było około 15-18 'par' i rozmowa trwała 6 minut.. Jest śmiesznie i sympatycznie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czego można się dowiedzieć w ciągu kilku minut o ludziu? czasami pierwsze wrażenie jest mylne a na tych "randkach" chodzi przede wszystkim właśnie o pierwsze wrażenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Są osoby, do których można się przekonać od drugiego wejżenia.
Ale jeśli głos jest miły, optycznie też jest dobrze, to połowa sukcesu :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dowiedzieć się można niewiele. Szczególnie, jeśli jest to sztampa z przygotowanymi wcześniej pytaniami.
Ale kilka minut wystarcza na chemię. I chyba właśnie o to chodzi w szybkich randkach.
Wg mnie.. rozwiązanie dobre, jak każde inne. Przydatne tym, którzy nie wyłapują chemii w powietrzu :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tam nie jestem w stanie poczuć chemii w ciągu trzech minut... tak szybko to u mnie nie działa, starej daty jestem ;) i potrzeba mi więcej niż te marne kilka minut w pośpiechu ;)
A co stanowi tę druga połowę do sukcesu?? ;)
Druga połowa sukcesu, to już sposób na dogadanie się ;) Charakter musi iść w parze z pozostałymi rzeczami, inaczej kiepsko to będzie wyglądało.
hehehe
charakter - 50%
głos i wygląd - 50%

Dość dużo uzależniasz od brzmienia głosu ;P
Głosu i WYGLĄDU ;)
Nie oszukujmy się, jeśli wizulanie nam ktoś nie pasuje, to nie będzie chemii, lecz przymuszanie się. A przecież właśnie o to chodzi, aby być ze sobą nie z przymusu, tylko z pragnienia.
No ok... być może tylko ja tak mam ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masz rację. Ja tez tak mam aczkolwiek u mnie głos i wygląd to ciut mniej niż 50% :P
Brzdącu, przecież nie będą pisał 45% tego a 55% tamtego ;D
Wiadomo o co chodzi ;)
@M30+ zostałaś brzdącem :P heheheh

u mnie głos i wygląd to tez trochę mniej, niż 50%.

Dla mnie nie wiem czy to dobry sposób, te randki. Zdarzało się, ze jakoś nie poczułam chemii od pierwszego wejrzenia, a później jednak tak...
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Brzdącu??!!
Teraz mam przechlapane w pracy, dzięki ;) już się rozeszło....

Ale, żem na stażu i czuję się jak młoda siksa troszkę więc i ten brzdąc ciut pasuje ;D

...brzdącu....hahahaha
Jeszcze brzuch mnie boli, ze śmiechu, ale przynajmniej ktoś mi humor dzisiaj poprawił :D

@M30+ zostałaś brzdącem, przynajmniej dla mnie :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
No popatrz, taki niepozorny ten @sam a tak nas ubawił ;D

Z drugiej strony wolę być brzdącem niż "pustą blacharą" ;D
:D Cieszę się razem z wami...

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry