Re: Co sie dzieje z kucharzami?
To że jest tak żle w gastronomi to też nasza wina kucharzy po co szkolimy studentów krawcowe ogrodników i tą całą resztę co pracuje teraz za grosze zanirzając stawki w d*pe włarząc swoim pseudo...
rozwiń
To że jest tak żle w gastronomi to też nasza wina kucharzy po co szkolimy studentów krawcowe ogrodników i tą całą resztę co pracuje teraz za grosze zanirzając stawki w d*pe włarząc swoim pseudo pracodawcą tyrają za 6zł na czarno a kucharze szukają roboty.Sami się sprzedaliśmy trzeba było od początku gonić z kuchni tych pajaców co przychodzili i nieumieli rozróżnić schabu od karkówki a po trzech mieśącach uwarzają się za najmądrzejszych bo ugotowali pomidorowa za 5 razem i szef go poklepał po plecach że dobra.Apeluje nie sprzedawajcie tajemnic zawodowych.
zobacz wątek