Widok

Co się

Co się dzieje że tyle policji we Wrzeszczu?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co ten sport

Tylko bandytka chodzi na mecze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale ten element społeczny nie pasjonuje się piłka nożna, to w ogóle nie ma znaczenia, to tylko pretekst do zadym i ośmieszania się, odreagowania trudnego dzieciństwa, kompleksów, braku edukacji, braku poczucia swojej wartości, taki krzyk rozpaczy

Dzisiaj mnie taki jeden de bil zaczepił czy jestem za Lechią. Bo muszę być. Jak cały Wrzeszcz.

Szłam dalej a ten de bil za mną. No że muszę być za Lechią. Gdańszczanie nie mogą w spokoju iść ulicą czy zrobić zakupów bo de bile się czepiają. Nie jesteś za Lechią? Strach się bać! Nie jestem! Jestem za koszykówką!!! Ale moje pieniądze idą na ochranianie meczy tych de bili. Wpuśćcie ich na stadion niech się wzajemnie pozabijają. Wszystkim to wyjdzie na dobre.

Dokładnie. Nie znam inteligentnego człowieka, który pasjonowałby się piłką nożną. W 99 procentach to prostacy, którzy maja problem ze złożeniem poprawnego zdania.

Bo poje busy mają mecz pomimo pandemii.

A my mieszkańcy musimy na to patrzeć i tego słuchać.
Żaden inny sport - siatkówka, czy koszykówka - nie wiąże się z takimi obostrzeniami. Bo kibice się wzajemnie szanują. A najwidoczniej piłce nożnej kibicują tylko pato le i ameby umysłowe i musi ich policja chronić żeby się nie pozabijali sami i przy okazji niewynnych ludzi dookoła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Policja

Dzisiaj mecz Lechii Gdańsk z Legią Warszawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

brawo

jestes geniusz , chyba to prawda zes słoik , bo szybko reagujesz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ma być kontrola poselska .Pinky i mózg z ko mają przyjechać skm
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mecz bez kibicow!~Po co tyle tej policji wszedzie? Na kogo oni czekaja pod dworcem we wrzeszczu?

Przeciez tam nic sie nie bedzie dzialo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic się nie dzieje. Pokazówka. W razie czego i tak będą tych kibicowskich troglodytów przepraszać tak, jak to było po tzw. marszu niepodległości. A później pójdą bić bezbronne kobiety. Słabi wobec kiboli i przestępców, silni wobec kobiet. Gardzę Wami, policjanci. Mam nadzieję, że przyjdzie czas na zweryfikowanie waszej służalczości wobec tej prymitywnej władzy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

I tak będą się przyglądać. Co innego,jak by przyjechały staruszki,to wtedy pały poszły by w ruch.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Policja

Chcą się pochwalić najnowszymi zabytkami dla tego wystawiają na pokaz w centrum wrzeszcza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Legia to nie klub
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Milicji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ty za to pewnie rodowity gdańszczanin, co nogi nie włożysz do buta bo tyle słomy wystaje:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 30

Gosc

Idź się spytaj po co stoją
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znowu będą prowokować

Ale przynajmniej będzie się coś działo bo ostatnio marazm
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry