Widok
tez wlaśnie dlatego zrezygnowalam z tortu , mój syn tortow nie jada a i większość dzieci rozgrzebie i zostawi - to się zupełnie nie opłaca :-((( - powiedziałm ze mój syn tortow nie jada i kupowac nie zamierzam ...dlatego babka/ciasto czy właśnie muffinki to dobry pomysł .A jak nie pozwolą to zupełnie daruj sobie tort - ja miałam tort tylko dla gości w domu.
ja synkowi do złobka upiekłam babeczki - wszyscy zjedli i byli zachwyceni
zapytaj sie za co tam sie w zasadzie płaci?
czy za przyniesienie własnego ciasta - nie koniecznie tortu tez jest opłata?
bo jak tak to mozesz nabyc tylko paluszki, soczki, ciastka itp
synek moze np wyjsć na srodek z balonami a po odspiewaniu 100 lat puscic te baloniki zeby wszyscy łapali
a on dmucha swieczke ( tylko trzeba wymyslec do czego ja przymocowac) a w nagrode dostaje korone..
pomysłów moze byc z reszta ze 100 innych ale trzeba sie wykazac inwencja i przygotowaniami
z tortem wiadomo łatwiej..
zapytaj sie za co tam sie w zasadzie płaci?
czy za przyniesienie własnego ciasta - nie koniecznie tortu tez jest opłata?
bo jak tak to mozesz nabyc tylko paluszki, soczki, ciastka itp
synek moze np wyjsć na srodek z balonami a po odspiewaniu 100 lat puscic te baloniki zeby wszyscy łapali
a on dmucha swieczke ( tylko trzeba wymyslec do czego ja przymocowac) a w nagrode dostaje korone..
pomysłów moze byc z reszta ze 100 innych ale trzeba sie wykazac inwencja i przygotowaniami
z tortem wiadomo łatwiej..
Mój synek miał niedawno urodziny i nie lubi tortu. Też się głowiłam co zrobić, żeby podkreślić ten wyjątkowy moment i tak trafiłam na FB na stronę "Papierowe słodkości" z tortami z papieru. Zamówiłam taki tort z 20 kawałków i napełniłam słodyczami. Dzieci były zachwycone, rodzice również ponieważ nie trzeba było pilnować pociech, żeby się nie wymazały. Tort zrobił furorę ponieważ nikt się wcześniej z takim czymś nie spotkał.