Widok

Como

Jasień Jasień Bulwary Temat dostępny też na forum:
Como powstało w dzielnicy o rozbudowanej infrastrukturze. Sklepy, usługi, edukacja, służba zdrowia, zieleń - wszystko jest tutaj pod ręką. Do Śródmieścia i innych części miasta sprawnie dojechać można autobusem, planowane jest także utworzenie linii tramwajowej. Komunikację znacznie poprawiła budowa w tym miejscu al. Pawła Adamowicza. W ramach inwestycji powstał dwuklatkowy budynek o zróżnicowanej wysokości (sześć i siedem kondygnacji). Pod nim powstała hala garażowa. Teren inwestycji ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szpetne bloki - typowy Ekolan - ale lokalizacja dość dobra, za 6000złm2 byłoby warto

Jakie ceny?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

2 pokojowe 42m2 = 256 tys. zł + hala 27 tyś zł lub miejsce postojowe 10 tys. zł
256 000 /42m2 = 6096 zł/m2

6000zł/m2 to stanowczo za dużo... Sztucznie pompowane ceny mieszkań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

no tak ale co zrobic jezeli po tyle chodza. Na dolnym tarasie juz ponizej 8 za metr nie idzie i tak kupic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ceny i dostępność

Podobno prawie wszystkie mieszkania z ponad 100 już sprzedane i zostały jakieś niedobitki. Ktoś może pochwalić się jakie ceny bo nigdzie nie można znaleść cen ani nawet jakiej wielkości są mieszkania czy ich rozkład. Dziwne

Kupiłam

Najwidoczniej nie musieli się reklamować, ja przypadkiem znalazłam tą inwestycje. Mnie wyszło wszystko 5900 (z groszem) za metr. Uważam że cena bardzo spoko, porównując sąsiadująca Morenę i mając perspektywe 'nowej bulońskiej'
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja akurat wiedziałam, że coś się tam buduje, na stronie co prawda widniało wtedy "oferta w przygotowaniu" (było to w styczniu), ale zadzwoniłam i okazało się, że już sprzedaż dawno rozpoczęta. Nam też wyszło ok ~5870/m2 (nie liczę miejsca postojowego bo to osobno). Tak z ciekawości, targowałaś się coś? Jak dla mnie cena jest ok. W robygu na słonecznej morenie jest sporo drożej, a tutaj nie jest dużo dalej i spokojniejsza okolica się wydaje.

Komórkę lokatorską mam w gratisie (ale to chyba standard?), ale z ceny mieszkania zejść nie chcieli. Naprawdę uważam, że inwestycja była godna uwagi, oby się dobrze mieszkało:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To my też tak samo (komorka gratis), z miejsca postojowego nam trochę obcieli. Z ceny mieszkania nie zesli. Też mam taką nadzieję ;)

Podpisywałem umowę w grudniu , komórki nie dostałem a jej cena za m2 to 1600 zł

Budynki wydają się być naprawdę obiecujące bo informacje są szczątkowe ale mimo to się zdecydowałem. Negocjacja ceny zeczywiscie nie istniała marketing tez. Podobno nic nie musieli robić a wszyscy walili drzwiami i oknami. Taka koniunktura. Nie pozostaje nic jak tylko czekać , i dopiero zobaczymy jak to będzie wyglądać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zainteresowana

A można widzieć które piętro? Robiłam rozeznanie w okolicy i poza Robygiem takie ceny są już rzadkością

360 tys za 70m2 za sami mieszkanie

Piętro 5, zachód - północ.
A co myślicie o szeregach z ogródkiem ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogródek duży garaż i sypialnia z tarasem wydaje się ciekawe

tylko, że tu już ceny mocno zaporowe..

142 metry z garazem wychodzi 5280 za metr plus ogrodek i podjazd gdzie mozna zaprakowac dwa auta w cenie. powieszchnia uzytkowa bez garazu to 120 m

Pytanie gdzie??

Jak powiesz Banino to lepiej zamilcz

360 tys za 70m2 za samo mieszkanie

5 piętro, zachód - północ. 3 sypialnie, 2 łazienki, salon z kuchnią. Do tego osobno hala garażowa i piwnica.

Como

Como powstało w dzielnicy o rozbudowanej infrastrukturze. Sklepy, usługi, edukacja, służba zdrowia, zieleń - wszystko jest tutaj pod ręką. Do Śródmieścia i innych części miasta sprawnie dojechać można autobusem, planowane jest także utworzenie linii tramwajowej. Komunikację znacznie poprawiła budowa w tym miejscu al. Pawła Adamowicza. W ramach inwestycji powstał dwuklatkowy budynek o zróżnicowanej wysokości (sześć i siedem kondygnacji). Pod nim powstała hala garażowa. Teren inwestycji ...
więcej o inwestycji
do góry