Contra - Studio Tańca

Kursy tańca

Gdańsk, Jana III Sobieskiego 90

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ania - opinia wątek zamknięty Uczyłam się tam tańczyć trzy lata. Pan Grzegorz jest świetnym nauczycielem....
~Ania
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 października 2021

Mega! wątek zamknięty Bardzo fajne podejście do uczniów, bardzo profesjonalnie, a przy okazji super...
~Natka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 listopada 2014

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Profesjonalizm i podejście do nauki tańca jest tu na najwyższym poziomie. Na...
~kasia k.
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 października 2014

Kurs tańca dla początkujących wątek zamknięty nauka przebiega od zupełnych podstaw! a to podstawy są przecież...
~Dorot
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 września 2013

Profesjonalny kurs tańca wątek zamknięty Szukaliśmy kursu, który pozwoli nam ogólnie rozwinąć się tanecznie, a przy...
~A. i M.
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 lipca 2012

Odradzam wątek zamknięty Zajęcia na sali bez luster, prowadzący bardzo niesmacznie wytyka błędy....
~Zawiedziona
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 grudnia 2011

profesjonalnie i z dużą dozą dobrego humoru wątek zamknięty Studio tańca "Contra" z czystym sumieniem mogę polecić już po miesiącu...
~Aaniaa
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 października 2011

40i+ Latino Extravaganza wątek zamknięty Z klubem CONTRA zetknęłam się już jakiś czas temu,przy okazji kursów tańca....
~Elżbieta Biedrzycka
1

dodano: 28 czerwca 2011

Szkoła tańca przez duże "Sz" ;) wątek zamknięty Uczyłem się tańczyć u obojga instruktorów i muszę powiedzieć że u obojga była...
~mikmik
1

dodano: 21 maja 2011

polecam wątek zamknięty Wszystko na plus poza salą. Moim zdaniem, na kursie tańca powinna być sala z...
~Krzysztof
-

dodano: 22 grudnia 2010

Świetny kurs tańca wątek zamknięty Znalazłem go właśnie tutaj, zapisałem się i nie żałuję, rewelacyjna atmosfera...
~Morpheus
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 stycznia 2010

Do Pani Joasi i Pana Grzesia: wątek zamknięty Posiadacie Państwo jakże cenny dar przekazywania wiedzy nawet najbardziej...
~sympatyczka ;)
3

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 lipca 2009

super szkoła, super trenerzy :) wątek zamknięty Contra to szkoła dla każdego! Dla tych, którzy chcą się nauczyć tańca...
~Aga
1

dodano: 8 czerwca 2009

profesjonalne studio kreacji tańca wątek zamknięty bardzo fajna atmosfera. na treningach woda znika w mig bo taki profesjonalny...
~Szymon :)
1

dodano: 7 czerwca 2009

zajęcia wątek zamknięty chciałam z moim partnerem tanecznym wrócić na tańce, a że do Contry mieliśy...
~bro
1

dodano: 18 stycznia 2009

Iv - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona - polecam ten kurs tańca wszystkim! Atmosfera jest...
~Iv
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 września 2008

Super atmosfera - gorąco polecam !!!! wątek zamknięty Super atmosfera - gorąco polecam !!!!
~Iwona
1

dodano: 22 września 2008

Odziu - opinia wątek zamknięty Bardzo jestem zadowolony. Ze dają rade i wogole zachecili mnie do dalszej...
~Odziu
1

dodano: 6 maja 2008

Jest super! wątek zamknięty Jestem właśnie na II stopniu i bardzo mi się podoba. Dużo już się nauczyłam,...
~bez podpisu, żeby nie było, że s
1

dodano: 6 kwietnia 2008

*** - opinia wątek zamknięty jeżeli chodzi o pana Grzegorza, zajęcia z Nim są super!! i tu gorąco...
~***
1

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 31 lipca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
37

21

wątków

do góry