Widok
Coraz gorzej...
Bardzo lubiłam chodzić do Akademosa, jednak ostatnio ciągle coś się zmienia, łącznie z personelem i zajęciami. Atmosfera wsród prowadzących z tego co widać jest coraz gorsza a szkoda bo było bardzo miło.
Mała informacja dla osób zarządzających klubem: atmosfere w klubie tworzą ludzie.
Mała informacja dla osób zarządzających klubem: atmosfere w klubie tworzą ludzie.
Moja ocena
Akademos
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 4
oferta: -
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
3.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Odpowiadamy z nadzieją, że w dalszym ciągu będzie Pani z przyjemnością i satysfakcją korzystała z usług Klubu.
-Ciągłe zmiany personelu, (za wyjątkiem zmian w recepcji)- kadra Akademosa bez zmian od długiego czasu.
-zmiany obsad trenerskich i zmiany zajęć wynikają z bardzo bolesnego dla całego Klubu zdarzenia tj. wypadku samochodowego, któremu uległa Sylwia Borzyszkowska w grudniu 2007 r. Jej powrót do zdrowia jeszcze trochę potrwa. Do czasu powrotu Sylwii zastępstwa i zmiany to moja świadoma decyzja. Mogę jednak zrozumieć Pani zniecierpliwienie. Drugim powodem zmian w tym okresie to dwa dłuższe wyjazdy: jeden planowany Eweliny - wraca 01.03.2008 drugi nie planowany Natalii, która z sukcesem wystąpiła w eliminacjach programu tanecznego TVN i zakwalifikowała się do ścisłego finału (wyjazd do Argentyny w lutym 2008)Życzymy jej sukcesu i trzymamy kciuki.
Pani uwagi "ciągle coś się zmienia" nie sposób skomentować chyba, że chodzi o:
-remont siłowni, ciągła dbałość o estetykę pomieszczeń poprzez ich malowanie, między innymi szatni damskiej, zakup nowych urządzeń cardio, zmiany tapicerki urządzeń siłowych, oraz wiele innych działań mających podnieść poziom świadczących przez nas usług.
Co do atmosfery to Pani subiektywna ocena, której nie mogę potwierdzić.Relacje wśród naszej kadry są bardzo koleżeńskie.
Pozdrawiam Tadeusz Szczepański.
-Ciągłe zmiany personelu, (za wyjątkiem zmian w recepcji)- kadra Akademosa bez zmian od długiego czasu.
-zmiany obsad trenerskich i zmiany zajęć wynikają z bardzo bolesnego dla całego Klubu zdarzenia tj. wypadku samochodowego, któremu uległa Sylwia Borzyszkowska w grudniu 2007 r. Jej powrót do zdrowia jeszcze trochę potrwa. Do czasu powrotu Sylwii zastępstwa i zmiany to moja świadoma decyzja. Mogę jednak zrozumieć Pani zniecierpliwienie. Drugim powodem zmian w tym okresie to dwa dłuższe wyjazdy: jeden planowany Eweliny - wraca 01.03.2008 drugi nie planowany Natalii, która z sukcesem wystąpiła w eliminacjach programu tanecznego TVN i zakwalifikowała się do ścisłego finału (wyjazd do Argentyny w lutym 2008)Życzymy jej sukcesu i trzymamy kciuki.
Pani uwagi "ciągle coś się zmienia" nie sposób skomentować chyba, że chodzi o:
-remont siłowni, ciągła dbałość o estetykę pomieszczeń poprzez ich malowanie, między innymi szatni damskiej, zakup nowych urządzeń cardio, zmiany tapicerki urządzeń siłowych, oraz wiele innych działań mających podnieść poziom świadczących przez nas usług.
Co do atmosfery to Pani subiektywna ocena, której nie mogę potwierdzić.Relacje wśród naszej kadry są bardzo koleżeńskie.
Pozdrawiam Tadeusz Szczepański.
Wlasnie apropo pani Sylwii B, zajecia na tragicznym poziomie!! ludzie wychodza z zajec jak ta pani popisuje sie co ona tez nie umie zrobic i w jakim tempie! A jak nie jestes w stanie podolac to slyszysz od niej ze masz isc na orbitreka i tam sie rozgrzac, no chamstwo, nie po to trace kase na fitness zeby rozgrzac sie na orbitreku!! Jak ktos jest pierwszy raz i nie rozumie wszystkich obrotow itd (normalny instruktor w innych szkolach podchodzi i tlumaczy czasem zmienia cwiczenia dostosowujac je do poziomu grupy) Wypada zrobic choreagrafie ktorej wszyscy podolaja a nie tylko 1/3 sali gdzie w internecie wyraznie pisze ZAJECIA DLA WSZYSTKICH?
zle pani zrozumiala pania sylwie. zajecia na ktorych pani byla to zajecia "plaski brzuch" czyli cwiczenia wzmiacniajace, ktore musza byc poprzedzone 20min rozgrzewka. pani sylwia mowiac kursantom ze moga isc na sale cardio na 20min nie miala na mysli ich poziomu zaawansowania co do wykonywania choreografii, tylko to, ze NIE KAZDY LUBI CHOREOGRAFIE i tak sa panie ktore wola przed cwiczeniami wzmacniajacymi brzuch rozgrzac sie np na biezni a nie wykonujac uklad z muzyka, bo akurat te zajecia sluza cwiczeniom na brzuch. poza tym uklady te naprawde trudne NIE SA. bardziej skomplikowane choreografie wykonuje sie na fat burnerze, gdzie zalezy nam na spaleniu tkanki tluszczowej, a nie na samym przygotowaniu miesni do wzmacniania.
to prawda ze Pani Sylwia prowadzila tak zajecia ze duzo osob z nich po prostu wychodzilo. Sama sie denerwowalam i wiele razy chcialam wyjsc z zajec, nie przepadalam za Pania Sylwia. Jednak musze podkreslic ze zmienilo sie to, teraz bez zadnego problemu ide na zajecia ktore prowadzi Pani Sylwia, nie ma co zmiana jest zauwazalna na dobre :)