Z pewnością pojawią się podejrzenia o "pobieranie przeze mnie prowizji za reklamę" (przy tak wysokich ocenach). Jednak dla mnie - to bez znaczenia. Oceny oddają zdecydowanie - jakość i profesjonalizm Pani MagdaLeny - je prowadzącej.
Przyznam, że na zajęciach (z dwuletnią Córką) byłem dotąd dwukrotnie (skuszony zachętą mojej znajomej). Spodziewałem się ZDECYDOWANIE MNIEJSZEGO zaangażowania, i DUŻO MNIEJ ciepłej atmosfery.
Uczestnicząc w zajęciach (aktywnie! z Córką!) byłem zaskoczony, i wręcz - oczarowany - metodyką, bogactwem aktywności ruchowych i muzycznych...
Śpiewy, zabawy, w których BARDZO CHĘTNIE brała udział Córka - były naprawdę doskonale opracowane. Podejście Prowadzącej do Dzieci - WZORCOWE (widać doskonałe przygotowanie, gratuluję!).
Mógłbym osobiście wychwalać każdy aspekt tych zajęć jeszcze bardzo długo... jednak - najbardziej miarodajnym dla mnie - wyznacznikiem ich jakości - jest widoczny zachwyt mojej Córeczki.
Wychodzimy z zajęć - z pytaniem w Jej oczach - "kiedy znowu przyjdziemy?"
Oferta Edumuzyki - przy swojej przystępności cenowej, i niezwykłej atrakcyjności dla Dzieci - jest w moim przekonaniu NAPRAWDĘ GODNA POLECENIA.