Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Korzystałam z usług i szczerze polecam :) na pewno jeszcze wrócę ;)
~Ela
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 grudnia 2013

korzystałam i polecam wątek zamknięty Szukałam juz dłuższy czas miejsca gdzie ktos fachowo podejdzie do problemu,...
~Mania
-

dodano: 6 grudnia 2013

beznadzieja wątek zamknięty jedna wielka ściema. Po 7-8 zabiegach depilacji laserowej na twarzy oraz...
~Izolda
5

dodano: 19 lutego 2012

Kosmetyka-polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam usługi w tym gabinecie, korzystałam z opieki p.Asi i...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2013

Polecam wątek zamknięty Jestem stałą klientką pani Agnieszki, i uważam, że jest świetna....
~Aga
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2012

Bardzo fajnie i profesjonalnie wątek zamknięty Byłem po krótkiej przerwie ponownie na zabiegu oczyszczania twarzy. Masę...
~Paweł
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 grudnia 2011

super! wątek zamknięty bylam dzisiaj na mikrodermabrazji i jestem bardzo zadowolona.po zabiegu...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 28 stycznia 2011

Gorąco Polecam !!!! wątek zamknięty Gorąco polecam, korzystam z usług pani Agnieszki od roku i jestem bardzo...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 marca 2010

Ewa M. - opinia wątek zamknięty Odwiedziłam gabinet Cosmedique już kilkakrotnie i z czystym sumieniem gorąco...
~Ewa M.
-

dodano: 15 grudnia 2009

polecam wątek zamknięty Korzystam z usług tego salonu już od kilku miesięcy. jestem zachwycona...
~emilia karoń
-

dodano: 3 grudnia 2009

Goraco polecam! wątek zamknięty Witam wszystkich, ktorzy zastanawiaja sie czy i gdzie zdecydowac sie na...
~Aneta
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2009

opinia wątek zamknięty Wszystkich, którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem gabinetu...
~Iza
-

dodano: 11 sierpnia 2009

Endermologia wątek zamknięty Polecam endermologie, po serii zabiegów efekt znacznie przerósł moje...
~zadowolona klientka - Karolina
-

dodano: 15 czerwca 2009

klientka - opinia wątek zamknięty Makijaż permanentny w wykonaniu p.Ewy jest perfekcyjny!!!! właśnie takiego...
~klientka
-

dodano: 17 kwietnia 2009

Gabinet godny polecenia! wątek zamknięty Zgadzam sie w 100% z wypowiedziami moich poprzedniczek. U p.Agnieszki...
~Ula
-

dodano: 31 marca 2009

POLECAM!!!!!!!!! wątek zamknięty Polecam laserowa depiacje!!!Jestem bardzo zadowolona ze wkoncu zdecydowalam...
~stala i zadowolona klienta.
-

dodano: 15 marca 2009

Profesjonalnie wątek zamknięty Gorąco polecam! Salon jest nowy, ale obsługa profesjonalna i doświadczona....
~Aga
-

dodano: 12 marca 2009

PEŁEN PROFESJONALIZM wątek zamknięty Uważam się za stałą klientkę, byłam kilka razy i na tym nie koniec....
~Madzia
-

dodano: 5 marca 2009

Gorąco Polecam! wątek zamknięty Gorąco polecam to miejsce wszystkim osobom, które cenią sobie indywidualne...
~Weronika
-

dodano: 2 marca 2009

POLECAM!! wątek zamknięty Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i...
~Magda
-

dodano: 28 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

22

wątków

do góry