Widok

Cuda z kija

Czy wie ktoś może czy pub cuda z kija został zamknięty na stałe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może po prostu nic nie będzie

Jakieś następne cuda.

mały sklepik był i zbankrutował.

Czy wiadomo już co będzie zamiast "Cuda z Kija" ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram! Słuszna koncepcja, do tego idą smutne zimne wieczory i niejednego taki zabieg mógłby uchronić od depresji oraz innych powikłań!
Zrównoważony obywatel ostoją narodu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skoro były "cuda z kija" to co za problem, aby były teraz "cuda dla kija" tyle że jako masaż dla mężczyzn.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panowie,Wy coś zapewni tych swoich żon jesteście. Żebyście się kiedyś nie zdziwili.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakby faszystofskie i inne tego typy sklepy sprzedające wyroby jedzenie podobne były traktowane tak samo jak mali przedsiębiorcy tzn. płacili takie same podatki, a nie byli obdarowywanie tylko zwolnieniami z nich to i by się opłaciło. Pospólstwo dalej się cieszy, że mamy biedre i lidla przecież to takie wspaniale sklepy robią g*wniane promocję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie, kto nie żeglował po oceanach ten na jeziorze będzie myślał że zawsze jest tak samo...
Żona żoną, a reszta jest milczeniem...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Napisała idealna żona. Ehhh dziewczyny nie macie pojęcia....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

te Jaromir kiepski z ciebie facio w tych sprawach skoro musisz się w bur......u dowartościowac i jeszcze za to płacić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

I oooo tooo właśnie chodzi!
Jestem wyluzowany i z chècią taki mały przybytek w niedzielę bym odwiedził , podczas gdy moje pacholęta podskakują chwaląc pana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

wręcz przeciwnie, brną w ten żart ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś bzdury pisze, a wy jak zwykle dajecie się wrobić w dyskusję, która do niczego nie prowadzi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

-Jestem za młody i za przystojny żeby za to płacić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie dla Pań?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

blaszak jest juz wynajęty, będzie tam taki mały salon masażu i redukcji stresu dla panów,myślę że będzie cieszył się powodzeniem szczególnie weekendy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sklep był.Problem był jak obsługa była przez właścicielkę.Mało sympatyczna i stary towar wciskała.A jak się powiedziało że drogo ma to lepiej nogi za pas i uciekać trzeba było.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki park rekreacyjny??
A ja uważam że sklep to bardzo dobry pomysł, nie zawsze jest możliwość pójścia do sklepu np biedronki z małymi dziećmi, a tak to byłoby obok domu, bliżej i wygodniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry