Ponad rok temu moja przyjaciółka widząc jak jestem załamana kolorem i stanem moich włosów poleciła mi Julitę i Krainę. Nie chce pamiętać o tym co kiedyś "miałam na głowie". Aktualnie mam zdrowe, sprężyste włosy, do tego ciekawy i wyglądający naturalnie kolor (w studio pracują na naprawdę b. dobrych i oryginalnych kosmetykach), a do tego strzyżenie - w pełni profesjonalne i dobrane do rodzaju włosów oraz urody. DZIEWCZYNY CZESZĄ NA SZCZOTKĘ JAK NIKT INNY - KOLEJNY PLUS!!! Dodam tylko, iż dla mnie Julita to prawdziwa cudotwórczyni!!! Niedawno wprowadza do salonu zabieg mocno odżywczy - to tego trwale prostujący włosy. Moje kręcone i nieujarzmione włosy są teraz proste, mam swobodę układania ich, a do tego nie martwi mnie już wilgoć, deszcz czy śnieg - bo fryzura zawsze zachowuje swoją trwałość i wygląd, jakbym co dopiero wyszła z Effectu!!! Dla kobiety, która na co dzień musiała się męczyć z niesfornymi włosami - to prawdziwy cud!!! POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM - DZIEWCZYNY SĄ REWELACYJNE!!!