Widok
Cudowne miejsce dla maluszka!!
Poszukując żłobka dla naszej córeczki byłam pełna obaw, czy znajdziemy placówkę odpowiadającą naszym oczekiwaniom oraz czy dziewięciomiesięczny maluszek karmiony piersią "na żądanie" odnajdzie się w żłobkowej rzeczywistości. Nigdy przedtem nie zostawiłam córeczki nawet na godzinę, więc bałam się, że będzie zbyt przywiązana i nie zaadoptuje się do nowego miejsca. Wszelkie obawy zniknęły wraz z przekroczeniem progu cudownego miejsca jakim jest żłobek "U Cioci Kloci". :) Dyrektorka placówki pani Anna jest bardzo ciepłą, cudowną osobą, która z powołania zajmuje się dzieciaczkami. Opiekunki indywidualnie podchodzą do każdego maluszka, obserwują dzieci i aż miło patrzeć jak nasza córeczka się rozwija. Placówka położona w spokojnej dzielnicy, wyposażona we wszystko, co potrzebne. Wiosną, latem i jesienią dzieci bawią się na placu zabaw w ogrodzie. Córeczka od razu zaadoptowała się w żłobku pomimo tego, że miała zaledwie 10 miesięcy. Nie płakała, nie tęskniła - wręcz przeciwnie - od samego początku uśmiechnięta, chętnie wyciągała rączki do opiekunek. Córeczka jest zawsze czysta, wyspana i najedzona. Polecam placówkę wszystkim rodzicom i dziękuję za wspaniałą opiekę. :)
Moja ocena
U Cioci Kloci
kategoria: Żłobki
opieka: 6
wyposażenie: 6
bezpieczeństwo: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6