Widok
Ciekawy czy ciekawe
Te ciągłe pochody, okrzyki, wymachiwanie rękami i flagami to po prostu oznaki niewyżycia seksualnego.
Jeśli jest ci dobrze, po jaką cholerę masz się podniecać Wielkim Bratem, 2 Minutami Nienawiści i resztą tych medialnych bredni?
...powiedz mi, jakie uczucia żywisz do Wielkiego Brata?
Nienawidzisz go???
Świetnie. Więc najwyższy czas, abyśmy przeszli do ostatniego etapu.
Musisz pokochać Wielkiego Brata. Nie wystarczy go słuchać, trzeba go kochać.
Jeśli jest ci dobrze, po jaką cholerę masz się podniecać Wielkim Bratem, 2 Minutami Nienawiści i resztą tych medialnych bredni?
...powiedz mi, jakie uczucia żywisz do Wielkiego Brata?
Nienawidzisz go???
Świetnie. Więc najwyższy czas, abyśmy przeszli do ostatniego etapu.
Musisz pokochać Wielkiego Brata. Nie wystarczy go słuchać, trzeba go kochać.
Dlaczego napisali Matrixa?
Przecież z "ideą" matrixa ten projekt nie ma wiele wspólnego.
Maszyny nie będą czerpały energii z ludzi, a ludzie nie będą się ukrywać na dnie oceanu.
To co planują wygląda już raczej jak urzeczywistnienie mojego marzenia z 1984 roku.
A figa. Wcale nie planują.
To już jest. Teraz zdecydowali się rozpowszechnić w mediach informację, że budują na skalę światową coś co zostało dotychczas przetestowane w skali "jednego miasta"
Maszyny nie będą czerpały energii z ludzi, a ludzie nie będą się ukrywać na dnie oceanu.
To co planują wygląda już raczej jak urzeczywistnienie mojego marzenia z 1984 roku.
A figa. Wcale nie planują.
To już jest. Teraz zdecydowali się rozpowszechnić w mediach informację, że budują na skalę światową coś co zostało dotychczas przetestowane w skali "jednego miasta"
Brandywine, Mentat
W próżni powstać może coś jeśli będzie odpowiednio silne pole elektromagnetyczne. A w dodatku jest tu pewien problem. Z dotyczhczasowych wyników teoria pola elektrycznego czy grawitacyjnego, nie okreśła granicy oddzaiłaywania tego pola, po prostu spadfa jego intensywność wraz z kwadratem odległości. Jeżeli pod wpływem pola w punkcie próżni może powstać coś materialengo, to w takim razie czy obszar objęty oddziaływaniem nie powinien być nazwany? A z dotychczasowych rozważań w fizyce wygląda na to że obszar oddziaływania jest nieograniczony.
Baggins
Zróznicowanie stąd, że nie wszystkim administratorom sieci chce się babrać w przyporządkowania konkretnych nazw do poszczególnych numerów IP, więc pozostawiają to bez zmian. "Bóg Ripe" odgórnie numery ponadawał i tak zostało np: w obrębie sieci internetowej Starego Wrzeszcza. Swego rodzaju niefrasobliwość admina sprawia, że połowa dzielnicy ma dokładnie to samo IP (nie mylić z proxy)