Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ciasta okazjonalne wątek zamknięty Poleca, pomimo wysokiej ceny - duży wybór i dobre smaki.
~Ewa
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 marca 2012

merifek - opinia wątek zamknięty Najlepsze :) gdy sie przeprowadzilam z Poznania szukałam prawdziwego pączka,...
~merifek
-

dodano: 16 lutego 2012

tort na Święta Bożego Narodzenia wątek zamknięty Jeszcze nie jadłam tak pysznych tortów, rozpływających się w ustach,...
~Jolanta
-

dodano: 28 grudnia 2011

polecam wątek zamknięty REWELACJA! Zamówiłam tort na wieczór panieński i udało się go zrobić na 2 DNI...
~Paulina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 czerwca 2011

Polecam!! wątek zamknięty Bardzo fajna cukiernia i co najważniejsze otwiera się na klientów poprzez...
~Michał
-

dodano: 1 marca 2011

Pyszne produkty, świetna obsługa, wiele opcji do wyboru wątek zamknięty Fachowa zawsze uśmiechnięta obsługa sprawia że zakupy robi się z...
~Karol
-

dodano: 27 lutego 2011

super oferta na panieński wątek zamknięty organizowałam niedawno wieczór panieński mojej koleżance i zaskoczył mnie...
~Madzik
-

dodano: 27 lutego 2011

cukiernia na fb - super wątek zamknięty bardzo dobra cukiernia, tradycja łączy się z nowoczesnością, do tego od...
~Kasia
-

dodano: 22 lutego 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Tort gruszkowy - pycha! polecam gorąco. Wyroby cukiernicze pierwsza klasa!!!!
~Kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 listopada 2010

Gosia-polecam wątek zamknięty Cukiernię znalazłam przez internet i bez wizyty osobistej zamówilam tort w...
~Gosia
-

dodano: 25 sierpnia 2010

100% zadowolenia wątek zamknięty Cukiernia Kandulski na Fikakowie to nie tylko przepyszne wyroby ale także...
~Paulina
-

dodano: 16 sierpnia 2010

Polecam wątek zamknięty Zamawiałam ciasta i tort na własne wesele/30.07.2010/. Wszystko super,...
~KASIA
-

dodano: 3 sierpnia 2010

Ania - opinia wątek zamknięty Zamawiałam tort o kształcie samochodu policyjnego. Oprócz tego że super...
~Ania
-

dodano: 13 lipca 2010

warto wątek zamknięty polecam. przystepne ceny, szeroki wybor, fachowa obsluga
~tomek
-

dodano: 23 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry