Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przepysznie! wątek zamknięty Jestem wielkim fanem drozdzowek z makiem oraz serem , WIELKIM! Moja corka...
~Grzeg
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 stycznia 2018

Zadowolony wątek zamknięty Naprawdę dziwię się tym opinia. Cukiernia przyjemna. W fajnym miejscu....
~Staly klient
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 czerwca 2017

obsługa w Pruszczu wątek zamknięty Ignorancja, brak dystansu. Bzdury. Pani twierdziła, że przed Wielkanocą...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2017

pozytywnie wątek zamknięty Kawka dobra, ceny przystępne, jakoś produktów też bardzo dobra. Polecam :)
~kobieta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 grudnia 2016

zła ocena ... wątek zamknięty Daję ocenę 1 za obsługę. Gdy weszłam do lokalu Pani siedziała na zapleczu i...
~turystka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2016

po otwarciu było lepiej,zdecydowanie popsuło się wątek zamknięty Po otwarciu chętnie chodziłam tu na kawę z ciastkiem,lody.Po dłuższej...
~gdańszczanka
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lipca 2016

Polecam!!! wątek zamknięty Czytam, czytam i nie mogę uwierzyć w poprzednie opinie. Ja bardzo lubię...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 czerwca 2016

Cukiernia wątek zamknięty Drożdżówki z serem przepyszne ! Polecam kawę mrożoną, bardzo dobra a cena...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 czerwca 2016

kawiarnia wątek zamknięty Ocena dotyczy tylko kawy i obsługi. Kawa bardzo słaba, lura jednym słowem. W...
~Pawel
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 maja 2016

Masakra! wątek zamknięty Jednymslowem powiem masakra..jakis czas temu kupowalem tam chleb orkiszowy i...
~Sebastian
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lutego 2016

Doskonała cukiernia wątek zamknięty Doskonałe ptysie, całuski, eklerki. Z cukrzanych rzeczy to moja ulubiona...
~Tomek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 marca 2016

Zepsuli mi tłusty czwartek. Nie wrócę tam nigdy! wątek zamknięty W tłusty czwartek kupiłem tam 24 pączki. W końcu tłusty czwartek jest tylko...
~Utracony klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 lutego 2016

Rewelacja wątek zamknięty Moim zdaniem jest to najlepsza cukiernia w całym Gdańsku!!! Mają bardzo duży...
~Emilka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 listopada 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry