Widok
A nie zna ktoś sprawdzonej osoby, która piecze ciasta w domu?
mojej siostrze i bratu piekła w ten sposób jakaś kobieta, która za blachę ciasta brała 12 zl ( niecaly rok temu ) oczywiście trzebabyło dostarczyć jej wlasne produkty. Ciasta byly pyszne o niebo lepsze niz te z cukierni no i o wiele tańsze
mojej siostrze i bratu piekła w ten sposób jakaś kobieta, która za blachę ciasta brała 12 zl ( niecaly rok temu ) oczywiście trzebabyło dostarczyć jej wlasne produkty. Ciasta byly pyszne o niebo lepsze niz te z cukierni no i o wiele tańsze
No wiesz ja jestem po studiach gastronomicznych więc gotować umiem, cukiernikiem nei jestem ale od dziecka uwielbiam piec ciasta, torty, ciasteczka itp,można powiedziec ze to moja pasja. jednak w obecnej sytuacji nie mam warunków do tego gdyz wynajmuję mieszkanie i nawet nie mam piekarnika a to podstawa ;)
możesz podac mi namiary na ta pania co piecze ciasta? albo spytac sie jej co i jak?
możesz podac mi namiary na ta pania co piecze ciasta? albo spytac sie jej co i jak?
tylko nie wiem czy znajdziesz gdzies cukiernie ktora policzy cie za kilogram tortu mniej niz 20zl...uwazam ze 20zl jest niska cena choc wyjdzie za tort sporo...u Pellowskiego np kasuja 45zl za kilogram tortu slubnego,plus przybranie...ale chyba nie chodzi tez o to zeby bylo tanie i nie dobre,bo to bez sensu
zycze powodzenia w poszukiwaniach...
zycze powodzenia w poszukiwaniach...
usiadł, i wytrwale czekał...