Widok

Cwaniactwo ponad normę - wyrób pizzopodobny

Normą już jest w naszym pięknym kraju zamienianie sera na wyrób seropodobny. Klienci skarżą się ale właśiciele wolą ryzkować, niż kupić prawdziwy ser. W Telepizzy nawet nie ryzykują - nigdzie na stronie internetowej ani na ulotkach nie ma słowa "ser" (za wyjątkiem kilku pozycji zawierających "ser wędzony" albo "ser pleśniowy" jako dodatkowy składnik). W ten sposób nikt się nie doczepi, że Telepizza obiecuje ser a nie daje. Otóż - nie obiecuje. Słowo "ser" nie występuje jako podstawowy składnik ani na ulotkach, ani w internecie, ani na pizzy. Ten topiony syf, który ma udawać ser, z przyjemnością wepchnął bym w gardła szefów tej obrzydliwej budy z żarciem. Syf nieprzeciętny. I nie zmienia tego nawet to, że obecnie większość pizzerii wrzuca najtańszy syf seropodobny na pizze. Sądzę, że niebawem przeczytamy o upadłości Telepizzy (zwłaszcza, że widać to gołym okiem - zazwyczaj lokal świeci pustkami). Oczywiście właściciele będą wtedy szukali winy wszędzie, tylko nie w swoim cwaniactwie. Ludzie - nie dajcie się oszukiwać! W Telepizzy nie ma sera na pizzy!
Moja ocena
Telepizza kategoria: Pizzerie
obsługa: 3

menu: 3

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
też to zauważyłem. Ale gdy zamawia się pizze i prosi się o "podwójny ser" pani przez telefon potwierdza "podwójny ser" jest to podstawa do żądania zwrotu pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdybym jeszcze chciał zamawiać "zwrot pieniędzy". :) Niestety, zamawiając pizzę nie robię tego po to, żeby się bawić z obsługą w kotka i myszkę, więc co mi po tym, że mogę żądać zwrotu pieniędzy? Równie dobrze mogę po prostu nie zamawiać i namawiać do omijania tego lokalu. Akurat obsługa nie jest tu winna i sama potrafi (tak!) przyznać się, że to co kładą na pizzę to nie jest ser (zgodnie z otrzymaną kiedyś informacją - dawniej było 50/50, teraz jest 100% seropodobnego).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry