Widok

Cypr, Malta, Turcja, Tunezja

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Cypr, Malta, Turcja, Tunezja
Odkryłem, że za 1200zł (lot+hotel+posiłki) można spędzić tydzień w ciepłym miejscu np. w Tunezji. Na miejscu można też wypożyczyć samochod, co przy koszcie 50 Euro, pozwala na 3 dniowy objazd.
Warunkiem jest gotowość do wyjazdu z 1-2 tyg. wyprzedzeniem - z takim pojawiają się najlepsze oferty.

Jestem niezwiązanym, wykształconym, pracującym 30+ latkiem. Ponieważ lubię aktywność preferowałbym miejsce, gdzie można popływać w otwartym akwenie i coś zwiedzić etc. Może też byłabyś zainteresowana takim wyjazdem?

Myślę, że warto się spotkać i porozmawiać - tak łatwiej coś uzgodnić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, może byłabym zainteresowana takim wyjazdem.Kocham podróże.Napisz mi coś więcej o o wyjeździe.

Pozdrawiam ,Ania
Jeżeli chcecie jechać teraz tzn. naszą zimą to w tych rejonach nie nastawiajcie się na letnie temperatury, co najwyżej wiosenne, więc "pływanie w otwartym akwenie" jeśli ktoś nie jest morsem raczej odpada, chyba że jachtem, czy cruiserem to wtedy inna sprawa ;)
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
I uważajcie na porywaczy do Tureckich przybytków rozkoszy 8-)
Ja też jestem chętna na taki wyjazd
do góry