Widok

Cyrk Arlekin--ile kosztują bilety?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiecie moze?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
na wiosnę byłam w cyrku chyba zalewskich ..nie pamiętam już - bilet dla mnie i dla syna kosztował mnie łącznie 50 zł nazywał się rodzinny ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
50 zł, lub loża 60 zł +40 zł dziecko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nadia w przedszkolu dostała bezpłatne bilety dla dzieci do 12 lat,,, i na ten bilet wchodzi 2je dzieci,,,wiec tylko dla siebie musze kupic,,ale jak 60zł to chyba za duzo mimo wszystko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
tez mam te bilety ale 60 zł za osobe to masa kasy - w zeszłym roku chciałam iśc do Zalewskich ale tez były drogie .
Pogłupieli z tymi cenami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
tez miałam takie bilety ale to się nie opłacało bo wtedy za osobę chcieli 60 zł .... kupilam tzw bilet rodzinny ...straaasznie drogo ogólnie wychodzi ..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja wyczekiwałam cyrku bo chciałam żeby moja mała zobaczyła cyrk :) także idziemy w trójkę. mam bilety te do 12 lat za darmo a my płacimy 100zł. drogo ale idziemy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja dostałam za darmo dla siebie i dzieci :)

Byłyśmy- szczerze nic ciekawego. Ale to moje odczucie. Młoda bawiła się rewelacyjnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
też kuzyn dał nam te bilety, ale faktycznie poważna cena 50 zł od osoby, bo z męzem to już 100 zł uuuu sporo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tu rozdają jakieś wejsciówki
http://gdansk.eserwis.info/Wiadomosci-miejskie/MAGICZNY-SWIAT-CYRKU-ARLEKIN-2.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam do sprzedania wejściówkę dla jednej dorosłej i 2dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
więcej na maila czarnulka1729@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
te wejsciówki były na 6 dni temu,,,
"50 zł, lub loża 60 zł +40 zł dziecko"

40 zł płaci dziecko do 17 roku zycia, dziecko do 12-go roku zycia, które przychodzi z płacącym rodzicem ma za darmo

Przy kasie też sie przeraziłam że tak drogo, ale biorąc pod uwagę, że mają tylko jeden występ dziennie, tylko w weekendy, dużo jeżdzą wiec na paliwo muszą miec, zwierzęta wyżywić muszą (ok. 400 zł kosztuje m-czne otrzymanie konia, a mają tam kilka), do tego oczywiście gaża artystów + wynagrodzenia dla innych pracowników, rekwizyty, samochody, konserwacja urządzeń.... i cholera wie co jeszcze.... a bóg wie ile osób na scenie sie nie mieści, nie mają tych loży zabójczo wielkich, to stwierdziłam, że te 50 zł to wcale dużo nie jest.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kiedy i w jakich godz występuje?:)
zaspa Jana Pawła

sobota 17 wrzesnia godz 17
niedziela 18 wrzesnia godz 13 i 16
mlodziez do lat 17 bilet 10zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
może i tak, nie pamiętam dokładnie, ale wiem na pewno, że dziecko do lat 12-tu jak przychodzi z rodzicem to ma bezpłatnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadza się :) to o młodziezy to jest napisane na tym bezplatym bilecie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny a czy z 2 latką jest sens iść do cyrku?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry