Widok

Cyrk na wodzie Waterland

Cyrk na wodzie Waterland Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Cyrk na wodzie Waterland, 19 lipca 2023 - 30 lipca 2023 godz. 14:00, 18:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie "ale"

Mam 30 wiosen na karku, człowiek zgnuśniony życiem, przytłoczony problemami i inflacją. Wydawało mi się że przedstawienie będzie nudne i jedyne co pokażą to ładne pupy na drążkach. To pierwsze wydarzenie od 10 lat, które przerosło oczekiwania. Byłam w szoku że ludzie po ok 20-30minutach przestali wyciągać komórki. A przecież bez komórki to jak bez ręki w obecnych czasach. Nie sądziłam że naprawdę uświadczę magi cyrku: od połowy wydarzenia humor udzielał się prawie całej sali, a na samym końcu dzieciaki wychodziły uchachane po pachy, a dorośli z bananem na twarzy. To co jest pokazane na reklamie kanału to jest zaledwie ułamek i pierwsza minuty wystąpienia, na której jeszcze było nudno. To trochę jakby dostać suchy chleb bez szynki zamiast obiadu. Każde z przedstawień było inne i też wydawało mi się że będzie wiać nudą, ale tak nie było. Publiczność eskalowała do cyrkowców na scenie "owwwww!" "Wooow!". Na miejscu są komicy - klauni, którym udaje się rozśmieszyć sceptyczne dzieciaki, piękne stroje, powabne panie i panowie w obcisłych kombinezonach, zachęcające urodą. Skoki na szarfie bez zabezpieczeń na wysokości ponad 3m, nie nad wodą, w dodatku ona tylko trzyma jego!! Ba, dodaj do tego - będąc mokrym!! Magicy, którzy nawet u dorosłego wywołują pytanie "ale jak oni to zrobili??". Nie zabrakło występu z ogniem (i nie było parno), a także wiele innych których nie sposób opisać. Minusy? Dzicz na parkingu, cyrk nie opowiada za parking. Zdecydowanie to nie jest występ dla maluszków do 4 lat, ktore nie będą umiały wytrzymać 2h pokazu w tłoku. A wszystkim brak możliwości płacenia kartą :-( Aa i ps nie ma uściślone ale to cyrk bez zwierząt. Cena 50zl za bilet jest moim zdaniem bardzo niewielką sumą za tak profesjonalne występy i dobry humor od 10leci.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

ile Ci zapłacili za pisanie tych bzdur ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem na tak

Bardzo mi się podobało
Kostuiumy muzyka występy wszytsko dopracowane
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystep super, ale minus potwornie goraco

Cudowny wystep.
Akrobacje zapierajace dech.
Minus to bardzo goraco w namiocie, klimatyzacja sporadycznie wlaczana na chwile, wiec dziecku bardzo trudno bylo wytrzymac, szczegolnie na drugiej czesci.

Słabo

Głośno, duszno, miejsca żenada (loża to plastikowe ogrodowe krzesła), mało w wodzie, dużo akrobacji i nic więcej. Ogólnie ukraińska porażka. Gdyby nie zadowolenie dziecka to rozczarowanie byłoby jeszcze większe. Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko nie starsze osoby

Show super gdyby nie fakty że ludzie nie potrafią się zachować i nie mowa tutaj o rodzicach z dziećmi tylko o starszych osobach które swoje kopyta zarzucali na miejsca przed sobą . Ja rozumiem że miejsca nie wygodne były ale wciskanie swoich śmierdzących stóp między ludźmi to chyba mało kulturalne jest . Wstyd ! Tacy ludzie powinni siedzieć w domu jak nie potrafią się zachować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Slabe to bylo

Z racji posiadania Dzieci w TYM wieku, zaliczylem drugi cyrk w ciagu 3 miesiecy. W porownaniu z Zalewskim, gdzie czasem ludzie odwracali wzrok, zeby nie patrzec, tu mnie absolutnie nic nie trzymalo w napieciu. Moze ze 2, 3 lepsze numery. Bardzo podstawowe akrobacje. Do tego turbo niewygodne lawki, zaduch i popcorn za 2 dychy mala porcja, tu uwaga, zimny, wilgotny, z wola lezacego na glebie. Mocne 3 na 10.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetne szoł

Artyści, światała. Dzieciaki zachwycone, nam podobało się chyba nawet bardziej.

Ona

Masakra jak duszno, można omdleć.... żadnego nawiewu...
Po pierwszej połowie koniec oglądania... dzieci że się czuły w takiej duszności... nie polecam

atrakcje ze wschodu nowoczesność z zsrr

nie dałem rady wysiedzieć więcej jak 40 minut, dzieci po 15 minutach były znudzone strasznie, w środku nie było czym oddychać, namiot wygląda jak bym miał się zaraz zawalić, stary popcorn za 30zł. Chyba nigdy w życiu nie byłem świadkiem takiej nędzy i rozpaczy. 40minut to był mój maks. Jeżeli lubicie pokazy akrobatyczne i tylko to bo nic innego tam nie było to polecam, jednak dla mnie było nudno i tandetnie.

Inne tematy z forum Rozrywka

Gdańskie Targi Książki (11 odpowiedzi)

Prace nad tegoroczną, już ósmą, edycją Gdańskich Targów Książki wchodzą właśnie w fazę...

VII Kongres Rozwoju Mieszkalnictwa 2026 (3 odpowiedzi)

Kongres Rozwoju Mieszkalnictwa, organizowany przez Krajową Izbę Gospodarki Nieruchomościami...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (5 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

do góry