Widok

Czardasz-Luzino

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy któras z Was miała tam wesele albo planuje mieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej!! Ja mam tam wesele w przyszłym roku w czerwu w sali widokowej :) Mam nadzieje, że będzie oki. Wkońcu słyszałam same pozytywne opinie :)
Witamy!

Mielismy przyjemność fotografowania uroczystości weselnej w sali Widokowej w ostatnią sobotę.

Sala jest bardzo estetyczna, obsługa miła a i jedzenie też niczego sobie.

Pozdrawiamy,
Paprocki & Kosicki
PaprockiKosicki
fotografujemy z pasją...
Proszę o aktualne opinie o uroczystości weselnej w Czardaszu, głównie o menu, które proponują.
mieliśmy wesele w sierpniu 2011 bardzo duzo i przede wszystkim bardzo dobrego jedzenia, super obsługa nasi goście byli zadowoleni (sala widokowa)
Byliśmy na weselu również w sierpniu 2011. Bardzo sympatyczna obsługa (udało się załatwić śniadanie dla gości-pomimo że nie było ono w cenie), a jedzenia było full i naprawdę smaczne
image
Potwierdzam powyższe opinie - sala godna polecenia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czardasz!!! Zdecydowanie miejsce godne polecenia!!Mielismy tam wesele w lipcu zeszlego roku.Prześliczna nowa sala, swietna obsluga, jedzenie wyśmienite.Zarówno my jak i goście byliśmy bardzo zadowoleni.A Pan Piotr(manager czardasza)bardzo doświadczona osoba jeśli chodzi o kwestie organizacji, pomocny oraz szczery.Nic dodać nic ująć.Jeśli ktoś się zastanawia gdzie zrobić wesele to z czystym sumieniem polecam Zajazd Czardasz...
Pan menager Czardasza to najbardziej kompetentny człowiek ze wszystkich innych menagerów/właścicieli sal, które odwiedziliśmy rok temu, szukając "tej jedynej" sali. Świetny człowiek. A nasze wesele w Czardaszu już za kilka miesięcy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ile płacisz za osobę??:)też się zastanawiałam nad tym hotelem ale odpuściła nie maja podanej ceny na stronie

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry