Widok

Czardasz Przymorze- koniec wesel?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie się dowiedziałam że Czardasz na Przymorzu nie przyjmuje rezerwacji na 2008 rok, podobno okoliczni mieszkańcy się burzą że niby za głośno jest. Jestem trochę zaniepokojona, mam nadzieję że nie wywiną nam jakiegoś numeru i nasza rezerwacja na wrzesień tego roku, nie zostanie nagle odwołana ....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie mieszkancy tylko jeden mieszkaniec facet jest wybitnie upierdlywy na moim weselu tez wezwal policje o dwunastej ze niby za glosno mimo ze wcale glosno nie bylo policjant ktory przyjechal na interwencje mowil nam ze facet jest z natury wredny i przy kazdym weselu wzywa a oni biedni musza pro forma przyjechac bo nie maja wyjscia

image
Ale na 2008 rok nie przyjmują już rezerwacji i jak powiedzieli - z powodu narzekań mieszkańców.

ee tam;))) niech no tylko fiknie! ;) :))))))))

image

U nas na weselu będzie trochę policjantów, a jak kolejni przyjadą na interwencję to najwyżej do stołu zaprosimy ;)

ja osobiscie to olalam nawet mnie to troche rozbawilo ze mialam wesele z atrakcja hi,hi

image
byłam 7 lat temu na weselu u kuzynki właśnie w czardaszu...dokładnie taka sama sytuacja......;/

bedzie sie dzialooooooo ;)))) ja chce z nimi fote:D:D:D:D

image

A swoją drogą jacy to ludzie upierdliwi potrafią być. Facet chyba żyje od wesela do wesela i czeka tylko kiedy zadzwonić po policję.

ach niech dzwoni sa i tacy :))))) OLAĆ :)))))

image

amsta owszem olac ale jak np ściszą ći muze (lub zaczną ciszej grać) bo ktoś sie awanturuje to juz nie bedzie tak wesoło.... tak było u mojej kuzynki;/

spoko spoko.. jakos sie i temu zaradzi.... ;)))

image

Ja nie zgodzę się żeby ktoś mi sciszał muzykę, w końcu to nie jest domowa prywatka tylko wesele. Zresztą zadzwonię dzisiaj do kierowniczki Czardasza i porozmawiam na ten temat.

daj znac co powiedziala :D tez jestem ciekawa..

image

Jestem właśnie po rozmowie z panią z Czardasza. Powiedziała, że owszem, jest jakiś jeden upierdliwiec któremu zawsze coś nie pasuje i zdarzały sie interwencje. A co do tego, że kończą w przyszłym roku z organizowaniem wesel to jakieś nieporozumienie. To najprawdopodobniej chodziło o dom kultury nad Czardaszem. CZARDASZ ROBI I BĘDZIE ROBIŁ NADAL WESELA :)

CZARDASZ RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!

image

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry