Widok

Czarny łabędź

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Czarny łabędź.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

piękny, wciągający i porywający film, doskonała kreacja Natalie Portman i b.ciekawa fabuła. Warto obejżeć.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 10

Proszę zajrzeć do słownika ortograficznego

"Obejrzeć" pisze się przez "rz". Czasami warto również czytać książki a nie tylko oglądać filmy.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 7

przereklamowany

Myślę, że jest przereklamowany. Psychologicznie fajny, ale sceny z miłości franc. między dwoma kobietami lub masturbacja to chyba przesada jak na film od 15 lat!!! Dorosły się nie zgorszy, ale jak się zabiera swoje15 letnie dziecko to oczekuje, że film będzie odpowiedni do tego wieku, ale widzę, że teraz ani lesbijstwo ani homoseksualizm to dla ludzi nie problem.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 22

Rewelacyjny

Doskonala kreacja Natalie Portman. Film piekny i wciagajacy ale niewatpliwie mroczny...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tragedia

Żądam zwrotu pieniędzy , i dodatkowo odszkodowanie za stracony czas!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 34

Świetny

Od początku trzeba się skupić, żeby zrozumieć całość.
Szczerze początek był dziwny ale na koniec coś pięknego.
Polecam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nie polecam

W opisie jest napisane Thriller, psychologiczny,w tym filmie nie ma nic z thrillera, jeśli ktoś na to liczył to się załamie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18
Miłość franc. między DWOMA kobietami to lesbijstwo czy homoseksualizm? Może lesbijstwo, a masturbacja to homoseksualizm.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

Polecam.

Ciekawy film, człowiek po wyjściu z kina długo o nim myśli. Przemyślenia na temat życia...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dostanie Pan/Pani bilety na Och KArol 2
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mocny film

Szedłem nas film z niechecią. Spodziewałem się czegoś w stylu "Showgirls", jakiegoś kina "kobiecego", ale określenia "Dramat,Thriller,Psychologiczny" są w pełni uzasadnione. Ciary chodzą po plecach przy niektórych scenach. Film świetnie pokazuje emocje, z jakimi zmagają się ambitne dziewczęta, które wybrały balet, jako swoje powołanie. Trzyma w napięciu od początku do końca, odzierając przy tym z piórek wyobrażenia o tym, że sztuka to sielanka przeznaczona dla nawrażliwych leni.
Bohaterka przechodzi przeistoczenie z białego łabędzia w czarnego, a w życiu osobistym z dziewczyny zależnej od matki w niezalezną kobietę. To boli.

Polecam ten film,
ale nie ludzim o słabych nerwach lub szukajacym płytkiej rozrywki.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grażynko pytasz, bo nie rozumiesz tych pojęć czy nie zrozumiałaś sensu mojej wypowiedzi? Jeśli oglądałaś film powinnaś wiedzieć, że zawiera elementy, sceny lesbijskie (jakbyś nie rozumiała tego pojęcia to jest zabawa między dwoma kobietami) oraz masturbacja (samozadawalanie się). A sprawą normalną dla ludzi staje się anormalność, której ja nie chcę oglądać, pochwalać ani pokazywać dorastającemu dziecku jako rzeczy ogólnie przyjętej i akceptowalnej, czyli lesbijstwo i np.homoseksualizm.Taki film powinien być od 18 lat. Czy to takie trudne do udźwignięcia w logicznym rozumowaniu?
Nie neguję, że film w swym przesłaniu był dobry, ale nie od 15 lat.
Nie napisałam, że w filmie jest coś o homo.
W kinie sprawdzają wiek dziecka i legitymacje, ale nie po to, by dziecko nie widziało scen nie przeznaczonych dla oczu dziecka, ale po to, żeby sprawdzić czy przypadkiem przysługuje mu faktycznie ten bilet ulgowy, który wykupił.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 10

polecam!!!

bardzo dobry film, swietna rola portman...mroczny, mocny, naladowany emocjami...ja sie wybieram ponownie...polecam ludziom, ktorzy w kinie lubia nie tylko patrzec ale myslec i odczuwac
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3
Poieram ten głos. Film doskonały ale nie dla płytkomyślących. Wreszcie cos innego i z innej beczki. Obejrzę ponownie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Prawdziwy, mocny obraz

Polecem każdemu. Ma takie przesłanie, że każdy przeżyje go inaczej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetny

Świetny film. Mocny, poruszający, trzymający w napięciu i...jeden z nielicznych, w których nie odgadłam zakończenia.Polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

chrystusie nazarejski królu żydowski!

strasznie denny film, jeden z tych, które są tak kijowe, że wszyscy pseudo artyści się podniecają bo nie wiedzą co o nim powiedzieć.
nie idzcie, mozna paść z nudów.
fabuła g***na, jedynie gra aktorska na pożądnym poziomie.

ODRADZAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19
o czym piszesz człowieku!
popieram w całej rozciągłości, film g***ny do potęgi, można się wynudzić za wsze czasy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16
rozrywka ZERO
przemyślenia 2/10
refleksje ZERO
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18

Czarny łabędź

Opinie do filmu: Czarny łabędź.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry