Widok

Czarodziejska góra

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Czarodziejska góra.
TOMASZ MANN
CZARODZIEJSKA GÓRA

Hans Castorp, student politechniki, dla którego ważne jest "piwko, bundesliga, dziewczynki i takie tam", trafia do luksusowego sanatorium w Szwajcarskich Alpach. Niespodziewane wydarzenia i znajomości z ekscentrycznymi gośćmi zmienią jego życie na zawsze. Pełna poczucia humoru, wirującej w powietrzu erotyki, zaskakujących zwrotów akcji i błyskotliwych dialogów - ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czarodziejska góra

TOMASZ MANN CZARODZIEJSKA GÓRA Hans Castorp, student politechniki, dla którego ważne jest "piwko, bundesliga, dziewczynki i takie tam", trafia do luksusowego sanatorium w Szwajcarskich Alpach. Niespodziewane wydarzenia i znajomości z ekscentrycznymi gośćmi zmienią jego życie na zawsze. Pełna poczucia humoru, wirującej w powietrzu erotyki, zaskakujących zwrotów akcji i błyskotliwych dialogów - ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sztuka trudna ale niestety prawdziwa.....ludzie niczego nie doceniają, ciągle za czymś gonią tylko po co ? Natura ludzka = straszna ponieważ nie potrafi żyć w spokoju i spokoju...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

coś w tym jest, również bylem "zmęczony" sztuką ale dałem radę do końca a na końcu klaskałem tylko nie wiem czy z radości zakończenia sztuki czy za sztukę. Chodzę od lat do teatru miejskiego i będę chodzić....mój ulubiony teatr. Wracając do sztuki, trzeba i na tak trudne chodzić a nie tylko na komedyje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czarodziejska góra

TOMASZ MANN CZARODZIEJSKA GÓRA Hans Castorp, student politechniki, dla którego ważne jest "piwko, bundesliga, dziewczynki i takie tam", trafia do luksusowego sanatorium w Szwajcarskich Alpach. Niespodziewane wydarzenia i znajomości z ekscentrycznymi gośćmi zmienią jego życie na zawsze. Pełna poczucia humoru, wirującej w powietrzu erotyki, zaskakujących zwrotów akcji i błyskotliwych dialogów - ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry