Widok

Czas na Chevroleta Camaro

Opinie do artykułu: Czas na Chevroleta Camaro.

Trochę czekaliśmy, ale wreszcie jest. Jedenastego maja w firmie Serwis Haller w Gdańsku Osowej pojawi się na kilka dni, po raz pierwszy w Trójmieście, Chevrolet Camaro Kabriolet. W ten sposób dowiedzieliśmy się, kto został dealerem tych samochodów w Trójmieście.Camaro specjalnie przedstawiać nie trzeba. Podobnie jak Ford Mustang i Dodge Charger, to czysta legenda Ameryki. Prawdziwy, niezwykle urodziwy "muscle car", który zadebiutował w Stanach Zjednocznonych w 1966 roku. W latach 1967-2002 ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie jest? buehehe

a co jest lepsze od M3? jedyne co mu dorownuje, czasem jest troche szybsze a czasem delikatnie wolniejsze to Audi RS5. w tej klasie nie ma konkurentow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Camaro - kozak!

Wszelkie kontrargumenty są nie na miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kazdy kto miał do czynienia z chevim wie że to...

plastikowa tandeta, a moja opinia nie jest wyssana z forum , mam do czynienia na co dzień z tymi samochodami...
a jeżeli je porównujecie do m3.... hmmmm tu naprawdę niema czego porównywać!!!!

camaro to tandeta

Witam.Ostatnio miałem często styczność z nowym Camaro.Powiem tak...TOTALNA TANDETA!!!Plastiki dno,"skóra" hmmm chyba z karpia albo dorsza, skrzynia biegów dno.Ogólnie jedna wielka tandeta.Ktoś porównywał to do M3:) Camaro kosztuje ok 200000zł a m3 400000.To już wszystko wyjaśnia.Tu nie ma czego porównywać
do góry