Widok

Czasopisma dla mam i kobiet w ciąży

Czasopisma dla mam i kobiet w ciąży
MAM SIATKĘ CZASOPISM DLA MAM I KOBIET W CIĄŻY, GAZETY SĄ DOŚC STARE BO 2003 I 2004 ROK, ALE CHYBA INFORMACJE W NICH ZAWARTE RACZEJ SIĘ NIE PRZEDAWNIAJĄ:)

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

CO ROKU PISZĄ CO INNEGO...

Witam... Ja rodziłam 6 lat po mojej pierwszej siostrze i 2 lata po mojej drugiej siostrze, obie zbierały gazetki i przekazywały dalej... I niestety - w zasadzie bardzo wiele rzeczy zmienia się co do opieki nad dzieckiem - preferowane mleka, jedzenie, sposób higieny, polecane witaminy (np. kiedyś zapisywano każdemu dziecku Vigantol jako najleprzą witaminę D3, natomiast w tej chwili ją wycofano - dlaczego?, bo powodowała nadmierne kolki u dzieci). Dlatego nie radzę czytać starych czasopism, bo mogą one wprowadzić jedynie w błąd. Pozdrawiam przyszłe mamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

!

no i rady innych też się przedawniają- każą stosować wit D każdemu dziecku- a tutaj np karmione mlekiem modyfikowanym nie powinno jej dostawac bo mleko juz je w sobie zawiera a nadmiar tej wit moze zaszkodzi bardziej niz jej niedostatek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

,,,

...najlepszym doradca jezeli chodzi o wychowanie dzieci jest wlasna intuicja,przestancie czytac te bazgroly:)Co dobre dla jednego dziecka niekoniecznie musi byc dobre dla innego...Czy jak zalecaja karmicie meza miesem tylko dwa razy w tygodniu?...pozdrawiam wszystkie mamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

do góry