Widok
Taaaa, jak to ma być 264 to ja dziękuję bardzo. Co prawda to jest linia z Wrzeszcz PKP ale przez Jaśkową,Do Studzienki, Schuberta, Jasień... Ogólnie sorry ale szybciej o wiele jest pojechać tramwajem na Siedlce i stamtąd się przesiąść na Kielpino lub Bysewo.
Jedynym ułatwieniem - przyspieszeniem podróży dla mieszkańców Karczemek byłaby przedłużona linia 157 na Wrzeszcz.
Jedynym ułatwieniem - przyspieszeniem podróży dla mieszkańców Karczemek byłaby przedłużona linia 157 na Wrzeszcz.
porzadku, o ktory kazdy z nas by dbal o otoczenie ...
... tak, sprzatam smieci, ktore przechodzacy wyrzucaja na trawnik - nie, nie moj - nalezy do miasta, ale przylega do mojej dzialki i tez lubie jak jest ladnie dookola
... tak, sprzatam to co zostawiaja po sobie Wasze zwierzeta, bo komus sie nie chce posprzatac ...
... tak, sprzatam butelki, ktorych po miesiacu jest conajmniej kilka ...
dbaajcie o cos wiecej niz tylko to co do Was nalezy ... tu naprawde moze byc lepiej i niewiele trzeba by to zmienic
... tak, sprzatam smieci, ktore przechodzacy wyrzucaja na trawnik - nie, nie moj - nalezy do miasta, ale przylega do mojej dzialki i tez lubie jak jest ladnie dookola
... tak, sprzatam to co zostawiaja po sobie Wasze zwierzeta, bo komus sie nie chce posprzatac ...
... tak, sprzatam butelki, ktorych po miesiacu jest conajmniej kilka ...
dbaajcie o cos wiecej niz tylko to co do Was nalezy ... tu naprawde moze byc lepiej i niewiele trzeba by to zmienic
Oczywiście że byliby i tacy co będą marudzić ale zdecydowana większość szuka na własną rękę świeżych produktów od okolicznych gospodarstw a można by bylo to ułatwić :) a tak muszę jeździć do Oliwy do hali Olivia na Bazar Natury co sobotę ; tam kupuję jajka chleb masło warzywa i mięso zamiast do hipermarketu :)