Widok

Czego nie ma w 3 city

Hej mam pytanie czy jest coś czego nie ma w 3 city, a bardzo byście chcieli by było ,mi np brakuje IMAXA, a Wam?
Emil i Kasia 11.07.2009 Sopot
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
Lodowiska! Profesjonalnego hokeja.
Basenów.
Boisk do piłki nożnej, siatkówki plażowej i koszykówki (darmowych)

Jakiś lokali gdzie można potańczyć partnersko wieczorami oraz dobrych pubów (takich gdzie nie podają szczyn tylko szlachetne piwa)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Theme Parku - czyli prawdziwego duzego wesolego miatseczka z prawdziwego zdarzenia brakuje! Nie ma co sie dziwic jednak, w tym momencie powstaje pierwsze takie miasteczko chyba pod Warszawa tazke my jeszcze poczekamy
gór :-)
to można mieć za darmo - trzeba tylko umieć szukać i znajdywać...
oj, bywają, ale pojedyncze, a nie całe 30 minutowe bloki jak w kinach komercyjnych
Bo źle Pan dodał wpis. Proszę trzymać się moich zaleceń.
dlaczego mój tekst się ni ukazał
o taak brakuje milosci za rozsadna cene )))) 200/h to za duzo )))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Informacja dla użytkowników. Jeżeli chcemy dodać nowy post w tym wątku należy skorzystać z opcji "odpowiedz" a nie "nowy wątek". Przez błędne tworzenie wpisu dział jest "zaśmiecany" wątkami wyrwanymi z kontekstu. Wszystkich nowych użytkowników proszę jw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Milosci :)
- Parków, żeby pójść z bliską osobą i posiedzieć gdzieś na ławce.. ile można sie gapić w morze;p
- większej ilości nocnych(zarówno SKM i ZKM) łączących Gdynie-Gdańsk-Sopot
- samoobsługowych knajp
- klimatycznych miejsc z muzyką z całego świata(ameryka południowa, country, Bollywood, Arabską itp itd)
- ścieżek rowerowych po jednej stronie ulicy
- normalnych mężczyzn i kobiet
- PUBów w stylu amerykańskim, gdzie można wpaść po pracy na drinka i zawrzeć nową znajmość, a nie tylko wszyscy czekają na piątek żeby się "na..bać", zrobić befora w odosobnieniu albo w "śledziku" i pójść do klubu
- policji i straży miejskiej która by pilnowała porządku a nie wlepiała mandaty za sikanie w krzakach i parkowanie na zakazie
- kultury picia
- miejsc plenerowych, gdzie legalnie można by się spotykać ze znajomymi na grila-piwo-itp
- aptek na obrzeżach miast
- automatów ulicznych z biletami ZKM SKM
- dzielnicowych bistro, a nie tylko PIZZdERI

Można by tak bez końca, ale i tak przez ostatnie 2 lata zaczęło się zmieniać (szkoda tylko że głównie wszyscy idą w 24godzinne sklepy alkoholowe i miejsca szybkiej najebki - shot/piwo-szczyny za 4zł;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mamy prawdziwego wulkanu i gejzerów, przy ich budowie można ukraść znacznie więcej niż przy budowie stadionu. Do dzieła !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Własnego mieszkania bo mnie na nie nie stać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi brakuje klubów z muzyką latino, kubańską, inną od tej proponowanej przez większość klubów... zwłaszcza w weekend praktycznie każdy klub ma podobny repertuar muzyczny a w tyg ciężko wybrać się na tańce...
Mi brakuje gigantycznej parówki, po której można by doczołgać się do Californi. A na tej parówce, mogli by przy okazji postawić bufet z parzonymi brzoskwiniami. No ale to sfera marzeń. Póki co, widziałam taką parówkę tylko w Świebodzinie.
W studyjnych kinach nie ma w ogóle reklam :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wytnie ci ktos w zeby to bedziesz wolal pewnie kapitana ameryke
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem brakuje wielofunkcyjnego i tematycznego parku rozrywki dla dzieci i dorosłych w cenach przystępnych dla 4osobowej rodziny - mam na myśli parki które znam z zagranicy: Futuroscope (Poitiers), Aquarium (La Rochelle), Park Nauki i Sztuki (Valencia) itp.
A poza tym miesc dostępnych dla rodziców i dzieci w tym samym czasie, zeby nikt się nie nudził i nie był traktowany nie powaznie, ale pomarzyć dobra rzecz!
Przydałoby się ożywić Długą - tam powinna być rozrywka chociaż jak na Monciaku!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wow, gdzie znalazłeś kino, w którym blok reklam ma tylko 15 min????
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie zajefajnego i nowoczesnego wesolego miasteczka!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry