Widok

Czego nie ma w 3 city

Hej mam pytanie czy jest coś czego nie ma w 3 city, a bardzo byście chcieli by było ,mi np brakuje IMAXA, a Wam?
Emil i Kasia 11.07.2009 Sopot
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
Lodowiska! Profesjonalnego hokeja.
Basenów.
Boisk do piłki nożnej, siatkówki plażowej i koszykówki (darmowych)

Jakiś lokali gdzie można potańczyć partnersko wieczorami oraz dobrych pubów (takich gdzie nie podają szczyn tylko szlachetne piwa)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Theme Parku - czyli prawdziwego duzego wesolego miatseczka z prawdziwego zdarzenia brakuje! Nie ma co sie dziwic jednak, w tym momencie powstaje pierwsze takie miasteczko chyba pod Warszawa tazke my jeszcze poczekamy
gór :-)
to można mieć za darmo - trzeba tylko umieć szukać i znajdywać...
oj, bywają, ale pojedyncze, a nie całe 30 minutowe bloki jak w kinach komercyjnych
Bo źle Pan dodał wpis. Proszę trzymać się moich zaleceń.
dlaczego mój tekst się ni ukazał
o taak brakuje milosci za rozsadna cene )))) 200/h to za duzo )))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Informacja dla użytkowników. Jeżeli chcemy dodać nowy post w tym wątku należy skorzystać z opcji "odpowiedz" a nie "nowy wątek". Przez błędne tworzenie wpisu dział jest "zaśmiecany" wątkami wyrwanymi z kontekstu. Wszystkich nowych użytkowników proszę jw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Milosci :)
- Parków, żeby pójść z bliską osobą i posiedzieć gdzieś na ławce.. ile można sie gapić w morze;p
- większej ilości nocnych(zarówno SKM i ZKM) łączących Gdynie-Gdańsk-Sopot
- samoobsługowych knajp
- klimatycznych miejsc z muzyką z całego świata(ameryka południowa, country, Bollywood, Arabską itp itd)
- ścieżek rowerowych po jednej stronie ulicy
- normalnych mężczyzn i kobiet
- PUBów w stylu amerykańskim, gdzie można wpaść po pracy na drinka i zawrzeć nową znajmość, a nie tylko wszyscy czekają na piątek żeby się "na..bać", zrobić befora w odosobnieniu albo w "śledziku" i pójść do klubu
- policji i straży miejskiej która by pilnowała porządku a nie wlepiała mandaty za sikanie w krzakach i parkowanie na zakazie
- kultury picia
- miejsc plenerowych, gdzie legalnie można by się spotykać ze znajomymi na grila-piwo-itp
- aptek na obrzeżach miast
- automatów ulicznych z biletami ZKM SKM
- dzielnicowych bistro, a nie tylko PIZZdERI

Można by tak bez końca, ale i tak przez ostatnie 2 lata zaczęło się zmieniać (szkoda tylko że głównie wszyscy idą w 24godzinne sklepy alkoholowe i miejsca szybkiej najebki - shot/piwo-szczyny za 4zł;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mamy prawdziwego wulkanu i gejzerów, przy ich budowie można ukraść znacznie więcej niż przy budowie stadionu. Do dzieła !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Własnego mieszkania bo mnie na nie nie stać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi brakuje klubów z muzyką latino, kubańską, inną od tej proponowanej przez większość klubów... zwłaszcza w weekend praktycznie każdy klub ma podobny repertuar muzyczny a w tyg ciężko wybrać się na tańce...
Mi brakuje gigantycznej parówki, po której można by doczołgać się do Californi. A na tej parówce, mogli by przy okazji postawić bufet z parzonymi brzoskwiniami. No ale to sfera marzeń. Póki co, widziałam taką parówkę tylko w Świebodzinie.
W studyjnych kinach nie ma w ogóle reklam :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wytnie ci ktos w zeby to bedziesz wolal pewnie kapitana ameryke
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem brakuje wielofunkcyjnego i tematycznego parku rozrywki dla dzieci i dorosłych w cenach przystępnych dla 4osobowej rodziny - mam na myśli parki które znam z zagranicy: Futuroscope (Poitiers), Aquarium (La Rochelle), Park Nauki i Sztuki (Valencia) itp.
A poza tym miesc dostępnych dla rodziców i dzieci w tym samym czasie, zeby nikt się nie nudził i nie był traktowany nie powaznie, ale pomarzyć dobra rzecz!
Przydałoby się ożywić Długą - tam powinna być rozrywka chociaż jak na Monciaku!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wow, gdzie znalazłeś kino, w którym blok reklam ma tylko 15 min????
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie zajefajnego i nowoczesnego wesolego miasteczka!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Pomysły na prezenty (54 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

do góry