Widok

Czego nie ma w 3 city

Hej mam pytanie czy jest coś czego nie ma w 3 city, a bardzo byście chcieli by było ,mi np brakuje IMAXA, a Wam?
Emil i Kasia 11.07.2009 Sopot
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
-mi ogolnie dostepnych basenow krytych i takich na wolnym powietrzu...,toru f1,lotniska z prawdziwego zdarzenia,kolejki linowej na gradowa gore...
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4
"normalności"
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
IMAX rzeczywiście by się przydał. Poza tym brakuje jakichś fajnych pubów, ale gdzieś poza Wrzeszczem i Gdańskiem Głównym.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie ma batmana, supermana, spidermana i innych facetów, którzy założyli majtki na rajstopy. Wniosek, jest normalnie i wszystko
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czego nie ma w 3 city

zamiast IMAXa fajnie by było pooglądać filmy w czymś takim jak np stare kino Delfin w Oliwie wraz z odgłosami z za tylnej ściany :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5
porządnego wesołego miasteczka :)
poza tym wybiegów dla psów z prawdziwego zdarzenia, choćby symbolicznie płatnych (chodzi mi o spory teren a nie to, co miasto nazywa wybiegiem dla psów, przystosowanym chyba tylko dla Yorków, Maltańczyków i innych małych ras)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi brakuje paintballa na otwartym powietrzu. Takiego z prawdziwego zdarzenia, że pole gry jest wielkie z licznymi miejscami do chowania.

------------
http://cuppon.pl/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a mi brakuje marin - oprócz Górek Zachodnich i Gdyni nie ma gdzie parkować - a te są już zapełnione
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
parków rozrywki, bezpłatnych koncertów, restauracji gdzie się je w ciemności(takiej jak w Poznaniu), wolnych miejsc u lekarzy
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przydałby się restauracja samoobsługowa i pub-piwiarnia z prawdziwego zdarzenia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czego nie ma w 3 city

i co jeszcze ... ?? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a sopot ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
centrum sportowego z prawdziwego zdarzenia - z basenami, badmintonami, tenisami, bieżniami, boiskami itd. :D
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie Neptun, Helikon i Kameralne i ich repertuar są kilkukrotnie lepsze od jakiegoś IMAX'a, Multikina lub Krewetki, przychodząc tam nie robisz sobie papki z mózgu i nie oglądasz badziewia poprzedzonego 15 minutowym blokiem reklam...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9
Krytego skateparku, lub zwykłego skateparku/skateplazy - ale z prawdziewgo zdarzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Parków, zieleni, otwartych zielonych przestrzeni! Głównie w Gdyni! :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
mi brakuje dobrych restauracji i knajp we wrzeszczu. wrzeszcz sie zrobil dzielnica banków i sklepów. Wieczorem nie ma tam gdzie pojsc, nie liczac kanjp dla studnetów.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi brakuje sss, ale ciągle kasują moja odpowiedź. Nie ma miejsc gdzie można byłoby na łonie natury pojechać i po ... bar... bo wszędzie zakazy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niedrogiego aquaparku, ścieżek rowerowych, terenów zielonych w centrum.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry