Widok

Czego nie ma w 3 city

Hej mam pytanie czy jest coś czego nie ma w 3 city, a bardzo byście chcieli by było ,mi np brakuje IMAXA, a Wam?
Emil i Kasia 11.07.2009 Sopot
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6
-mi ogolnie dostepnych basenow krytych i takich na wolnym powietrzu...,toru f1,lotniska z prawdziwego zdarzenia,kolejki linowej na gradowa gore...
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kolejka linowa bylaby fajna..=) szkoda ze zawiesili realizacje =/
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
"normalności"
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
IMAX rzeczywiście by się przydał. Poza tym brakuje jakichś fajnych pubów, ale gdzieś poza Wrzeszczem i Gdańskiem Głównym.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie ma batmana, supermana, spidermana i innych facetów, którzy założyli majtki na rajstopy. Wniosek, jest normalnie i wszystko
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czego nie ma w 3 city

zamiast IMAXa fajnie by było pooglądać filmy w czymś takim jak np stare kino Delfin w Oliwie wraz z odgłosami z za tylnej ściany :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dla mnie Neptun, Helikon i Kameralne i ich repertuar są kilkukrotnie lepsze od jakiegoś IMAX'a, Multikina lub Krewetki, przychodząc tam nie robisz sobie papki z mózgu i nie oglądasz badziewia poprzedzonego 15 minutowym blokiem reklam...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9
ale jesli juz chce obejrzec akerykanska papke dla mozgu to chcialbym na full wypasie z efektami a nie na bialem szmacie ktora jest troche wieksza od mojego przescieradla.
wow, gdzie znalazłeś kino, w którym blok reklam ma tylko 15 min????
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
W studyjnych kinach nie ma w ogóle reklam :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj, bywają, ale pojedyncze, a nie całe 30 minutowe bloki jak w kinach komercyjnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
porządnego wesołego miasteczka :)
poza tym wybiegów dla psów z prawdziwego zdarzenia, choćby symbolicznie płatnych (chodzi mi o spory teren a nie to, co miasto nazywa wybiegiem dla psów, przystosowanym chyba tylko dla Yorków, Maltańczyków i innych małych ras)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi brakuje paintballa na otwartym powietrzu. Takiego z prawdziwego zdarzenia, że pole gry jest wielkie z licznymi miejscami do chowania.

------------
http://cuppon.pl/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a mi brakuje marin - oprócz Górek Zachodnich i Gdyni nie ma gdzie parkować - a te są już zapełnione
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
parków rozrywki, bezpłatnych koncertów, restauracji gdzie się je w ciemności(takiej jak w Poznaniu), wolnych miejsc u lekarzy
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przydałby się restauracja samoobsługowa i pub-piwiarnia z prawdziwego zdarzenia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
a sopot ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dokładnie zajefajnego i nowoczesnego wesolego miasteczka!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czego nie ma w 3 city

i co jeszcze ... ?? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Parków, zieleni, otwartych zielonych przestrzeni! Głównie w Gdyni! :(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
centrum sportowego z prawdziwego zdarzenia - z basenami, badmintonami, tenisami, bieżniami, boiskami itd. :D
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krytego skateparku, lub zwykłego skateparku/skateplazy - ale z prawdziewgo zdarzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi brakuje dobrych restauracji i knajp we wrzeszczu. wrzeszcz sie zrobil dzielnica banków i sklepów. Wieczorem nie ma tam gdzie pojsc, nie liczac kanjp dla studnetów.
mi brakuje sss, ale ciągle kasują moja odpowiedź. Nie ma miejsc gdzie można byłoby na łonie natury pojechać i po ... bar... bo wszędzie zakazy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niedrogiego aquaparku, ścieżek rowerowych, terenów zielonych w centrum.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brakuje dobrych imprez!

Wszędzie tylko słyszy się hity eski i takie tam. W Warszawce i innych dużych miastach studenckich niemal każdy znajdzie coś dla siebie: a to drum&bass, reggae, latynoskie, rock, dubstepy i inne. Ludzie nie słuchają tylko i wyłącznie tego co leci w mtv. Muzyka dzieli się na wiele gatunków a u nas praktycznie wsędzie jest to samo. Mi na przykład odpowiada to co się dzieje w Buffecie ale gdzie on jest położony... Było by miło jakby stworzyło się taką "strefę imprezową" gdzie jeden klub przy drugim jak w Sopocie ale żeby było zdecydowanie bardziej różnorodnie niż to co teraz mamy w Sopocie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. Liczących sie dużych zakładów pracy
2. Sprawnego systemu opieki nad dziećmi (przedszkola, żłobki, kluby, opiekunowie działający po lekcjach)
3. Kilku przystani, od Brzeźna po Gdynię, ze sprzętem wodnym dostepnym dla każdego
4. Wspólnej komunikacji miejskiej w całym Trójmieście, łaczacej SKM, autobusy, trolejbusy i tramwaje w jeden organizm od Chylonii po Orunię
5. Parkingów przy węzłach przesiadkowych, umożliwiających ludziom dojeżdżającym z peryferii bezpieczne zostawienie auta i dalsze sprawne poruszanie sie komunikacją miejską
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przede wszystkim zintegrowanej komunikacji miejskiej !
Przy ciągłych awariach w brzydko pachnących i zatłoczonych SKMkach chętnie przesiadłabym się na autobus, który startowałby z Gdyni (np. spod Dworca Głównego) i zawiózłby ludzi do kampusu UG, do Wrzeszcza, PG i centrum Gdańska !!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawdziwego Skateparku , aby młodzi i inni mieli gdzie trenować .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
brakuje monitoringu, częstszych spacerów Policji i Straży Miejskiej po centrach miast i nieprzyjemnych dzielnicach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nieprzyjemne dzielnice to te w których każdy Twój ruch jest rejestrowany na monitoringu i jest pełno policji i straży miejskiej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
wytnie ci ktos w zeby to bedziesz wolal pewnie kapitana ameryke
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
IMAX IMAX IMAX Krewetka miała chyba mieć taką salę ale niestety nie ma i najbliższy Imax w Poznaniu albo Warszawie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pracy!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
dobrej pracy dla studentow...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma sportowego pubu z prawdziwego zdarzenia.Nie chodzi mi tu o oglądanie piłki nożnej np.Lechii,gdyż poziom nie zachwyca,ale gdzie można oglądnąć rugby?Czy to z naszych boisk czy z wysp brytyjskich?Tam jest Heineken Cup,Magners league,Six nations Cup,do tego piłka nożna na poziomie czyli Premiership,Barclays league,można snooker zapodac,generalnie cały rok sie coś dzieje,ze nie wspomne o lidze Hiszpańskiej.Wiem cos o tym,mieszkałem w Irlandii 5 lat jak się do pubu poszło zawsze cos dobrego było do obejrzenia.Mamy w trójmieście cztery druzyny rugby na pewno goście by sie znależli
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem brakuje wielofunkcyjnego i tematycznego parku rozrywki dla dzieci i dorosłych w cenach przystępnych dla 4osobowej rodziny - mam na myśli parki które znam z zagranicy: Futuroscope (Poitiers), Aquarium (La Rochelle), Park Nauki i Sztuki (Valencia) itp.
A poza tym miesc dostępnych dla rodziców i dzieci w tym samym czasie, zeby nikt się nie nudził i nie był traktowany nie powaznie, ale pomarzyć dobra rzecz!
Przydałoby się ożywić Długą - tam powinna być rozrywka chociaż jak na Monciaku!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi brakuje gigantycznej parówki, po której można by doczołgać się do Californi. A na tej parówce, mogli by przy okazji postawić bufet z parzonymi brzoskwiniami. No ale to sfera marzeń. Póki co, widziałam taką parówkę tylko w Świebodzinie.
mi brakuje klubów z muzyką latino, kubańską, inną od tej proponowanej przez większość klubów... zwłaszcza w weekend praktycznie każdy klub ma podobny repertuar muzyczny a w tyg ciężko wybrać się na tańce...
Własnego mieszkania bo mnie na nie nie stać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mamy prawdziwego wulkanu i gejzerów, przy ich budowie można ukraść znacznie więcej niż przy budowie stadionu. Do dzieła !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
- Parków, żeby pójść z bliską osobą i posiedzieć gdzieś na ławce.. ile można sie gapić w morze;p
- większej ilości nocnych(zarówno SKM i ZKM) łączących Gdynie-Gdańsk-Sopot
- samoobsługowych knajp
- klimatycznych miejsc z muzyką z całego świata(ameryka południowa, country, Bollywood, Arabską itp itd)
- ścieżek rowerowych po jednej stronie ulicy
- normalnych mężczyzn i kobiet
- PUBów w stylu amerykańskim, gdzie można wpaść po pracy na drinka i zawrzeć nową znajmość, a nie tylko wszyscy czekają na piątek żeby się "na..bać", zrobić befora w odosobnieniu albo w "śledziku" i pójść do klubu
- policji i straży miejskiej która by pilnowała porządku a nie wlepiała mandaty za sikanie w krzakach i parkowanie na zakazie
- kultury picia
- miejsc plenerowych, gdzie legalnie można by się spotykać ze znajomymi na grila-piwo-itp
- aptek na obrzeżach miast
- automatów ulicznych z biletami ZKM SKM
- dzielnicowych bistro, a nie tylko PIZZdERI

Można by tak bez końca, ale i tak przez ostatnie 2 lata zaczęło się zmieniać (szkoda tylko że głównie wszyscy idą w 24godzinne sklepy alkoholowe i miejsca szybkiej najebki - shot/piwo-szczyny za 4zł;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Milosci :)
Informacja dla użytkowników. Jeżeli chcemy dodać nowy post w tym wątku należy skorzystać z opcji "odpowiedz" a nie "nowy wątek". Przez błędne tworzenie wpisu dział jest "zaśmiecany" wątkami wyrwanymi z kontekstu. Wszystkich nowych użytkowników proszę jw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlaczego mój tekst się ni ukazał
Bo źle Pan dodał wpis. Proszę trzymać się moich zaleceń.
o taak brakuje milosci za rozsadna cene )))) 200/h to za duzo )))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to można mieć za darmo - trzeba tylko umieć szukać i znajdywać...
gór :-)
Theme Parku - czyli prawdziwego duzego wesolego miatseczka z prawdziwego zdarzenia brakuje! Nie ma co sie dziwic jednak, w tym momencie powstaje pierwsze takie miasteczko chyba pod Warszawa tazke my jeszcze poczekamy
Lodowiska! Profesjonalnego hokeja.
Basenów.
Boisk do piłki nożnej, siatkówki plażowej i koszykówki (darmowych)

Jakiś lokali gdzie można potańczyć partnersko wieczorami oraz dobrych pubów (takich gdzie nie podają szczyn tylko szlachetne piwa)

Inne tematy z forum Inne

Jak skutecznie wdrożyć nowego pracownika do pracy (3 odpowiedzi)

Jak w temacie. Jakieś porady?

do góry