Widok

Czekanie

Jestem w 7 letnim związku na odleglosc i czy warto byc z kimś na odleglosc która ma trwac jeszcze 3 lata? Czekac czy odpuścić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli przez 7 lat związek na odlegóść się sprawdzał, to co się stanie kiedy tej "odległości" zabraknie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po tylu latach, to warto się zastanowić, czy jest sens ryzykować związkiem ograniczając odległość.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłem kiedyś w takim związku, powiem po sobie-- jak bym odpuścił, to masz 7 lat zmarnowanego życia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam cztery. Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Straciłem prawie 6 lat życia w takim związku, przy finale się rozpadł. byliśmy sobie obcy. Nie warto nie polecam. Zakochanie minęło a codzienne problemy zepsuły relacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czekasz jak ta syrenka na księcia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zależy z jakiego kryminału wraca Twój ukochany i za jaki paragraf siedział bo jesli 197KK to odpuść sobie

Tak jak panie mówią, takie związki raczej mogą nie przetrwać, a co jak się okażę, że po 10 latach nie będziesz mogła znieść jego nawyków nawet przez 3 dni razem w mieszkaniu

Inne tematy z forum Towarzyskie

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (476 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

do góry