Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marcin - ocena Wyjątkowo nieprzyjemny sprzedawca - mężczyzna w okularach. Dla mnie wybór...
~Marcin
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 11 września 2025

Pawel - ocena Niestety, moje doświadczenia z tą firmą są bardzo negatywne. Na początku...
~Pawel
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 31 sierpnia 2025

Sławek - ocena Pełen profesjonalizm. Punktualność. Wszyscy bardzo mili i pomocni. 100%...
~Sławek
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 16 marca 2025

Filip - ocena Bardzo szeroki asortyment, jeśli czegoś nie ma w sklepie, to na zamówienie na...
~Filip
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 18 grudnia 2024

Largo - ocena Paliwo tankuję od lat, nigdy się nie zawiodłem i wszystkim serdecznie...
~Largo
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 18 listopada 2024

Hanna - ocena stacja super, ale nie wiem skąd ta cena? W dniu dzisiejszym benzyna 95 była...
~Hanna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 września 2024

Paweł - ocena Dzień dobry Wszystkim, Obsługa na niespotykanie wysokim poziomie. Jestem pod...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 lipca 2024

Anna - ocena Polecam :) warto
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 czerwca 2024

Maciej - ocena duży wybór, szybka obsługa
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 9 maja 2024

Mystore hotel - ocena Chociaż prośba o usługę była nietypowa, to profesjonalnie i bez zwłocznie...
~Mystore hotel
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 października 2023

Jacek - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry kontakt z właścicielem i pracownikami, naprawa alternatora...
~Jacek
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 28 sierpnia 2023

D. - opinia wątek zamknięty Miłą obsługą, stacja czysta, przyjazna klientom, profesjonalna obsługa. Polecam.
~D.
-

dodano: 10 sierpnia 2023

Robert - opinia wątek zamknięty Polecam! Bardzo mila obsluga. W zasadzie wszystkie czesci dostepne od reki :)
~Robert
-

dodano: 29 maja 2023

Robert - opinia wątek zamknięty Polecam! Bardzo mila obsluga. W zasadzie wszystkie czesci dostepne od reki :)
~Robert
-

dodano: 29 maja 2023

Klient - opinia wątek zamknięty Bardzo niemiła obsługa. Pani sprzedająca jakby pracowała za karę..kierowała...
~Klient
-

dodano: 31 marca 2023

Katharina Neuhaus - opinia wątek zamknięty Super sklep, bardzo miła obsługa i odpowiednia cena. Bardzo mogę to miejsce...
~Katharina Neuhaus
-

dodano: 27 grudnia 2022

Michał - opinia wątek zamknięty Polecam! Niskie ceny detaliczne. Możliwość zamówienia rzeczy spoza tych...
~Michał
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 11 sierpnia 2022

Dominika - opinia wątek zamknięty Uczciwe ceny, darmowa wymiana i diagnostyka akumulatora. Pani sprawdziła...
~Dominika
-

dodano: 31 maja 2022

Dawid - opinia wątek zamknięty Akumulatory w dobrej cenie, dostałem voucher na następne zakupy. Polecam !!
~Dawid
-

Filip - opinia wątek zamknięty Polecam sklep na wysokim poziomie sprzedawane części wysokiej jakosci
~Filip
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
611

505

wątków

do góry