Widok
Czester - opinia
Chciałbym przestrzec przed serwisem Toyoty Carter w Gdańsku. Od ostatniej wizyty, która definitywnie potwierdziła negatywne opinie jakie można zasłyszeć tu i ówdzie. Klientem Cartera byłem od wielu lat. Kupiłem tam trzy nowe samochody, następnie serwisowane za niemałe pieniądze. Po ostatnim przeglądzie kiedy odebrałem auto ujawniła się usterka. Zgłoszona niezwłocznie, została zakwalifikowana jako zużycie materiałów eksploatacyjnych, których gwarancja nie obejmuje. Dziwny zbieg okoliczności? Nie sądzę. Serwis twierdzi ze pewnie działo się to już wcześniej tylko nie słyszałem, że coś się dzieje (Koszt wymiany na własny koszt 900PLN). Odniosłem nie odparte wrażenie iż kompetencja ludzi tam pracujących jest na bardzo niskim poziomie. Pracownicy serwisu radzą zrobić głośniej radio! Dodatkowo w nowym samochodzie na przestrzeni kilku miesięcy miały miejsce incydenty blokowania się pedału gazu. Usterka ciężka do zdiagnozowania bo nie mechaniczna ale bardzo niebezpieczna, serwis rozkłada ręce, sprawa utknęła w miejscu, Toyota nabrała wody w usta i milczy. Wisienka na torcie to przejechane kilometry przez serwis w ilości 100KM. ODRADZAM! Kupującym nowe samochody radzę zbadać grubość lakieru!
Moja ocena
obsługa: 1
jakość usług: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6