Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niewłaściwe składniki wątek zamknięty Restauracja "Cztery Zmysły" w menu ma podany opis składników sałatki Gyros.W...
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 listopada 2014

Najlepszy placek po cygańsku jaki kiedykolwiek jadłem! wątek zamknięty W tym lokalu oferują pyszne jedzenie w przystępnej cenie. Obsługa bardzo...
~Daniel
-

dodano: 10 września 2014

polecam! wątek zamknięty Jedzenie świeże, lekkie,smaczne. Miła obsługa. Profesjonalizm w każdym calu....
~Dominika
-

dodano: 9 września 2014

SMACZNIE I ZDROWO wątek zamknięty Polecam gorąco usługi cateringowe 4 zmysły. Wysoka jakośc usług i szeroki...
~Gonia
-

Przepyszne wątek zamknięty Przepyszne jedzenie, rozkosz dla podniebienia, nie mówiąc już o super...
~Maciej
-

Polecam!! wątek zamknięty Smacznie, zdrowo, szybko - czego więcej można wymagać. Ludzie w naszej...
~Michał
-

Lucek - opinia wątek zamknięty smaczne potrawy w dobrej cenie przy rewelacyjnej obsłudze.
~Lucek
-

Polecam!!! wątek zamknięty Wreszcie trafiłem na super zdrowe i smaczne jedzenie gdzie moge zabierac...
~Krzysiek
-

Catering wątek zamknięty Zamówiłem zupę oraz 3 rodzaje dań głównych na 20 osób na urodzinowe przyjęcie...
~Remi
-

Po prostu dobre jedzenie wątek zamknięty Zamawiamy faktycznie codziennie obiady do firmy. Jest z czego wybrać, coś się...
~Aleksandra
-

dodano: 27 sierpnia 2014

Pycha wątek zamknięty Zamówiłam ostatnio dla mnie i męża jedzenie Było przepyszne, syto. Prawdziwe...
~Zosia
-

dodano: 18 lipca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry