Widok

Czy chory facet

ma szansę na poznanie kochanki? To nic zakaźnego i na pierwszy rzut oka jest wszystko OK. Efekt jest na skórze. Męska sprawność jak najbardziej w porządku i wiele pomysłów w głowie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam znajomego, który nieudolnie ukrywa problemy ze skórą. Jest tak interesujący i ma taką dobrą energię, że nikt nie zwraca uwagi na jego wyjątkowość skórną :)
Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

...przecież zwróciłaś uwagę ?! on ukrywa ,a ty paplasz - chyba że chodzi o to że podczas chędożenia to nie przeszkadza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Chyba" właśnie osiągnąłeś szczyt bezczelności, w swoich próbach "zrobienia drugiego pierwszego wrażenia" (?)
Na Twoje paplanie również zwracam uwagę i nie przeszkadza mi w niczym.
Nigdy nie ukrywałeś swojej niechęci do Trolinki, ale to już jest skandal!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak łuszczyca to odpada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łuszczyca nie jest zarazliwa i w łatwy sposób można ją zaleczyc żeby stała się niewidoczna.

"niechęci" ?! "wrażenia" ?! wybacz ale zbytnio sobie pochlebiasz - komentarz się nie spinał w logiczną całość ...ot tylko i aż tyle, żebym przykładał wagę do tego kto go napisał ? co to to, to nie :]

"komentarz się nie spinał w logiczną całość"
Pracuj nad sobą więcej. Czytanie ze zrozumieniem było w podstawówce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skąd mamy wiedzieć? Każdy przypadek jest inny. Ogólnie wszelkie choroby skóry odstraszają płeć przeciwną.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (5 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Czy brak zainteresowania to normalne? (22 odpowiedzi)

Witajcie Mam ponad 20 lat, jestem w sumie młodą ciekawą świata dziewczyną i ...nie interesuję...

do góry