Widok

Czy feromony działają

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i chciałbym sprawić sobie coś co pomoże mi w kontakcie z płcią przeciwną. Czy taki zapach byłby w stanie sprawić, że potencjalna kobieta by się mną bardziej zainteresowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://forum.trojmiasto.pl/Feromony-na-pierwszej-randce-t866265,1,2.html
Nie działają. Nie marnuj pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra! Dawaj już ten link. I tak wszyscy wiemy że ten post to reklamowy spam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiem czy chcesz przyciągnąć płec przeciwną czy podnieść swoją pewność siebie, ale najlepiej jest się po prostu zaakceptować. Feromony w pewnym stopniu podniosą na pewno pewność siebie ale nie zrobią za Ciebie wszystkiego i na pewno nie odwalą za Ciebie wszystkiego w podrywie. Liczy się tutaj podejście, wyluzowanie,higiena osobista oraz oczywiście wyluzowanie. Fakt jednak jest ten, że dziewczyny reagują na zapachy (zresztą każdy reaguje) i ładny zapach potrafi nastawić je do Ciebie pozytywnie. Tylko nie kupuj jakiegoś najtańszego szajsu na allegro czy w sex shopach bo tam wsadzą Ci byle co abyś tylko kupił.

Jakie w takim razie polecasz?

Pheromone essence jeśli masz ulubione perfumy. Są dość skoncentrowane tak wiec trzeba uważać aby nie przesadzić z dawką i aby nie użyć zbyt dużo. Ewentualnie Love Desire, które same w sobie są zapachem. Ale te już z kolei muszą być używane solo.

A które są mocniejsze? Czy na przykład jest opcja aby kupić sobie 2-3 buteleczki feromonów i używać ich razem.

No jest ale nie wiem czy nie przyniesie to bardziej efektu niezamierzonego i negatywnego. Feromony mogą pomóc w pracy i w stosunkach z płcią przeciwną ale w nadmiarze mogą powodować rozdrażnienie oraz agresję (szczególnie jeśli piszemy tutaj o mocnych feromonach, a takie są te które wymieniłem wcześniej, szczególnie pheromone essence). Można mieszać jak najbardziej ale jest to już wyższa szkoła jazdy. Na początek na Twoim miejscu wypróbowałbym jeden zapach a potem ewentualnie próbował mieszać z innymi.

Który to już raz beznadziejnie reklamujecie te kilka mililitrów wody kolońskiej za setki złotych?

A czy jest alternatywa dla kobiet?

Love Desire ma wersje dla kobiet, ogólnie bardzo fajny zapach, który długo się utrzymuje na ciele.

A piszesz o tej wersji różowej czy o premium?

O tej tańszej, tej droższej nie próbowałam ale czytałam opinie na jej temat. Nie wiem czy na razie zamowię bo są drogie i te tańsze i tak dają dobry efekt. Ale może kiedyś.

Creli zamawiaj śmiało, bardzo dobrze się trzymaja, jak na razie jest to najbardziej trwały zapach z którym miałam do czynienia a miałam bardzo wiele zapachów, również z tej najwyższej pólki cenowej (Dior, czy Chanel). Sa bardzo ładne, dość korzenne ale mają trochę nuty świeżości. Chociaż jak większość osób kupujących pierwszy raz byłam sceptyczna w kwestii działania feromonów,to dziś jestem zdania, ze był to dobry zakup.

Przetestowałem już kilka feromonów jednak nie odpowiada mi w nih jedno. Mianowicie zapach. Wolę bezzapachowe feromony i stąd pytanie do Was. Czy takowe zapachy istnieją? Czy mają podobne działanie?

Zależy jakie.Ale niektóre mają nawet większe działanie niż te zapachowe. Piszę tutaj na przykład o Pheromone essence

Napiszesz o nich coś więcej? Dobry skład? Jaki mają wpływ na dziewczyny?

Stosuję je od dobrego pół roku tak wiec pewna opinię sobie już wyrobiłem i moim zdaniem nie ma lepszych iż pheromone essence, a uwierz, że wcześniej testowałem ich wiele. Wiadomo,że feromony nie zrobią za Ciebie wszystkiego bo liczy się również nastrój i rozmowa, ale zdecydowanie pomagają. Po pierwsze nie trzeba ich dużo aby zadziałały bo wystarczy jedynie kropla w newralgicznych miejscach, na zgięciach łokci oraz za uszami. Po drugie zauważyłem,że znacznie lepsze działanie maja we wnętrzu niż w plenerze (w sumie ma to sens ponieważ w pomieszczeniu jest mniejszy obieg powietrza). Działają na dziewczyny o czym przekonałem się nie raz Wszystko jakoś tak lepiej się klei.

Popieram kolegę powyżej. Jeśli chcesz sobie kupić jakieś bezzapachowe feromony to najlepiej byłoby zamówić sobie właśnie Pheromone essence. A i najlepiej zamów sobie cale opakowanie bo widziałem w sklepach czasami mozna dostać próbki. Jedna próbka to zdecydowanie zbyt mało aby zobaczyć całościowe działanie feromonów. Używasz pod swoje normalne perfumy na nadgarstkach albo za uszami. No i sam musisz wyczuć jaka jest dla Ciebie odpowiednia dawka.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (477 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

do góry