Widok
Nie wiem czy chcesz przyciągnąć płec przeciwną czy podnieść swoją pewność siebie, ale najlepiej jest się po prostu zaakceptować. Feromony w pewnym stopniu podniosą na pewno pewność siebie ale nie zrobią za Ciebie wszystkiego i na pewno nie odwalą za Ciebie wszystkiego w podrywie. Liczy się tutaj podejście, wyluzowanie,higiena osobista oraz oczywiście wyluzowanie. Fakt jednak jest ten, że dziewczyny reagują na zapachy (zresztą każdy reaguje) i ładny zapach potrafi nastawić je do Ciebie pozytywnie. Tylko nie kupuj jakiegoś najtańszego szajsu na allegro czy w sex shopach bo tam wsadzą Ci byle co abyś tylko kupił.
No jest ale nie wiem czy nie przyniesie to bardziej efektu niezamierzonego i negatywnego. Feromony mogą pomóc w pracy i w stosunkach z płcią przeciwną ale w nadmiarze mogą powodować rozdrażnienie oraz agresję (szczególnie jeśli piszemy tutaj o mocnych feromonach, a takie są te które wymieniłem wcześniej, szczególnie pheromone essence). Można mieszać jak najbardziej ale jest to już wyższa szkoła jazdy. Na początek na Twoim miejscu wypróbowałbym jeden zapach a potem ewentualnie próbował mieszać z innymi.
Creli zamawiaj śmiało, bardzo dobrze się trzymaja, jak na razie jest to najbardziej trwały zapach z którym miałam do czynienia a miałam bardzo wiele zapachów, również z tej najwyższej pólki cenowej (Dior, czy Chanel). Sa bardzo ładne, dość korzenne ale mają trochę nuty świeżości. Chociaż jak większość osób kupujących pierwszy raz byłam sceptyczna w kwestii działania feromonów,to dziś jestem zdania, ze był to dobry zakup.
Stosuję je od dobrego pół roku tak wiec pewna opinię sobie już wyrobiłem i moim zdaniem nie ma lepszych iż pheromone essence, a uwierz, że wcześniej testowałem ich wiele. Wiadomo,że feromony nie zrobią za Ciebie wszystkiego bo liczy się również nastrój i rozmowa, ale zdecydowanie pomagają. Po pierwsze nie trzeba ich dużo aby zadziałały bo wystarczy jedynie kropla w newralgicznych miejscach, na zgięciach łokci oraz za uszami. Po drugie zauważyłem,że znacznie lepsze działanie maja we wnętrzu niż w plenerze (w sumie ma to sens ponieważ w pomieszczeniu jest mniejszy obieg powietrza). Działają na dziewczyny o czym przekonałem się nie raz Wszystko jakoś tak lepiej się klei.
Popieram kolegę powyżej. Jeśli chcesz sobie kupić jakieś bezzapachowe feromony to najlepiej byłoby zamówić sobie właśnie Pheromone essence. A i najlepiej zamów sobie cale opakowanie bo widziałem w sklepach czasami mozna dostać próbki. Jedna próbka to zdecydowanie zbyt mało aby zobaczyć całościowe działanie feromonów. Używasz pod swoje normalne perfumy na nadgarstkach albo za uszami. No i sam musisz wyczuć jaka jest dla Ciebie odpowiednia dawka.