Widok

Czy feromony działają

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i chciałbym sprawić sobie coś co pomoże mi w kontakcie z płcią przeciwną. Czy taki zapach byłby w stanie sprawić, że potencjalna kobieta by się mną bardziej zainteresowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt Ci raczej tego nie sprezentuje. Sam bym się wstydził raczej drugiej osobie coś takieg podarować bo bałbym się, ze dana osoba myśli, ze traktuję ją jak jakąś łajzę. Zamów sobie samodzielnie, nikt nie musi wiedzieć czym się psikasz. Feromony jak najbardziej nadają się na randki bo przecież w koncu zostały wymyślone po to aby przyciągnąć płeć przeciwną. Tak jak tutaj jednak pisałem to nie wszystko, musisz pokazać kobiecie że całokształt jest dobry.

No to muszę w takim razie obrać jeden cel i próbować zauroczyć damę :) na randki takie feromony to myślisz że się nadadzą ?? no nikogo ze znajomych nie poproszę żeby mi kupił feromony, to sam sobie sprezentuję.

Nie nastawiaj się,że feromony sprawią,że od razu laski będą na Ciebie nie wiadomo jak leciały. Sam stosuję - są jak najbardizje ok ale raczej jako wspomagacz.
Niemniej jeśli nie narzekasz na brak dziewczyn jak sam piszesz to na pewno będą dodatkowym atutem. Też używałem jakiś czas temu Love Desire. Są ok.

Wszystko jest dla ludzi i wszystko można wypróbować. Zdania są różne ale sam sobie wyrobiłem ostatnio jak wypróbowałem Pheromone essence i polecam te feromony bo dla mnie róznica jest diametralna w podejściu innych.
Jeden może napisać,że żele rozgrzewające są do kitu. Komuś będą się podobały. Tak samo jest z feromonami. Jeden czuje się lepiej kiedy ma je na sobie. Ktoś inny może nie odczuć różnicy. Ja jestem na tak.

jade na tym prosent 600 i widać róznice w zachowaniu kobiet

NIe musi wiedzić czym się psikasz, nie musisz mu koniecznie o tym mówić. Sama zresztą kupiłam sobie ten zapach nie do podrywania ale po prostu przeczytałam sobie poradnik manipulacji w biznesie bo chciałam nawiązywać lepsze kontakty w pracy i tam polecali stosowanie feromonów.Tak więc postnaowiłam wypróbować.

Może i bym sobie taki zapach kupiła ale na razie jestem w zwiazku i nie wiem co by mój facet o tym pomyslał ;)

Być może po prostu nie zamówiłas sobie feromnów. Porządne feromony swoje kosztuja, sama mam love desire premium. Tanie nie były tale tak jak pisałam widzę działanie, szczegolnie na mężczyzn w mojej pracy ;)

Jak najbardziej. Nie ma tak, że jeden zapach podziała na wszystkie kobiety, ogólnie na jedne kobiety lepiej działa jeden feromon, na inne drugi. Najlepiej jest dzięki temu robić mixy - jak już oczywiście nabierzesz w tym doświadczenia.

pobierz sobie te proszki prosent 600 a zobaczysz efekt po dwóch tygodniach co się będzie działo w kontaktach z kobietami

A tego to nie wiem, zamawiam przez neta bo jest to dla mnie wygodniejsze

Ciekaw jestem na jak długo starcza taki flakonik - kropelka na specjalną okazję to wydaje się że na długo . Nie da się tego dostać gdzieś stacjonarnie?

Wpisz sobie w google to Ci się pojawi cena. Ostatnio używam codziennie i sprawdza się zarówno w pracy, na imprezach czy podczas zwykłych spotkań. Widać poprawę w nastawieniu innych.

Ej, ciekawa sprawa. Napisz ile za to konkretnie dałeś? Spotkałem się z różnymi opiniami na temat tego typu specyfików. Jedni mówią, że skuteczne inni że to kicha.

Chodzi tutaj o to, że jak źle dobierzesz dawkę i jeśli użyjesz ich zbyt wiele w stosunku do swojej osoby, to spowoduje to nerwowość otoczenia i Ciebie również. Jest to jednak feromon dla zaawansowanych. Co do love desire to lepsza jest wersja premium w czarnym opakowaniu bo ma w sobie wiecej feromonów ale jeśli nie będziesz miał kasy to bierz te niebieskie, są również ok i raczej nie powinineś ich przedawkować.

Co to znaczy, że są agresywne? :P No i pisząc o love desire to piszecie o tych w niebieskiej czy w czarnej butelce? Bo widzę, że są dwa rodzaje w dwóch wersjach cenowych.

Wydaje mi się, ze Pheromone essence nie beda odpowiednie dla pytającego. Sa to mocne fermony ale bardzo agresywne i łatwo można przesadzić z dawką a tutaj krótka droga do zniechęcenia drugiej osoby. Nie polecam....

Picusie. Polecam te tabletki na testosteron i libido Prosent 600 (niebieski byk) - chyba były wspomniane. Coś w nich jest bo po nich widzę że wydzielanie naturalnych męskich feromonów jest tak mocne że powodują 100% zmianę w zachowaniu kobiet w stosunku do mnie na przykład w pracy w biurze nie wspomnę o randkach z Tindera. Zaliczam jak nigdy wcześniej. Zrobiłem sobie zapas tych tabletek bo nie łatwo znaleźć w internecie a stosuje 5 dni w tygodniu i 2 dni robię przerwy.

Trzeba zmniejszyć dawkę. Już kolega tutaj napisał, że użyte w nadmiernej ilości mogą powodować efekt odwrotny (oczywiście jeśli są to prawdziwe feromony a nie jakieś szajsy z allegro za kilka złotych). Wyjątkiem jest jeśli łączysz taki pheromone essence ale nie z feromonami ale ze standardowymi perfumami. Wtedy możesz użyć normalną ilość. I tą ilość to sam musisz sobie wyznaczyć. Sam używam jedną kroplę, chociaż w internecie pisali że można używać 2-3. Zauważyłem, że jednak kropla wystarczy aby było działanie.

A można używać kilku rodzajów feromonów naraz?

Inne tematy z forum Towarzyskie

czat (26 odpowiedzi)

gdzie mamy wejsc,aby rozmawiac na czacie?????????????????

do góry